zoekt een

Persoonlijk Begeleider I Cingel 15

Functieomschrijving

Voor de locatie Cingel 15 in Vught zoeken wij een (Persoonlijk) Begeleider. Het aantal uren bepalen we met jou in overleg.


Als (persoonlijk) begeleider bij Cello ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van het zorgplan van een aantal cliënten. Samen met de cliënt, de naasten en andere professionals, kijk je naar wat wel kan. Je werkt samen naar doelen toe en stelt deze bij indien nodig. Je kan hierbij rekenen op steun en ondersteuning van je collega’s. Signalen die tijdens de begeleiding naar voren komen, pak je op en vertaal je naar de benodigde acties. Ook de administratieve verwerking van afspraken en voortgang behoren tot jouw werkzaamheden. Het streven van Cello is om de regie zoveel mogelijk in de handen van de cliënten te laten. We stimuleren hen om vaardigheden te ontwikkelen en betrekken het netwerk van de cliënt hier actief bij. We werken samen. 


De locatie

De locatie Cingel 15 bestaat uit twee woonlagen en bevindt zich op het terrein de Groote Cingels in Vught. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping wonen 6 cliënten met LVB+, autisme en/of een licht psychiatrische beperking. Zij hebben ieder een eigen studio die grenst aan een gezamenlijke woonkamer. De begeleiding wordt geboden vanuit de eigen studio. Deze studio's zijn ingericht naar de woonwensen en mogelijkheden van de cliënten. Elke cliënt heeft zijn eigen dagprogramma met afspraken die passend zijn bij zijn/haar ondersteuningsvraag. Je werkt samen met jouw collega's en het netwerk van de cliënt aan structuur, duidelijkheid, fijn wonen en leven. Het uitgangspunt is het leven in ritme van alledag, maar toch is geen een dag voorspelbaar en hetzelfde. Het werken op Cingel 15 betekent afwisseling, verdieping, kritische blik, energie en passie in een vitale leef- en werksfeer. Jij staat er natuurlijk niet alleen voor. Samen met het team Cingel 15, coördinerende begeleider, gedragskundige en manager werken we aan het geluk en welzijn van de cliënten met het basiszorgprogramma als fundering. Op Cingel 15 heb je diensten van 8 uur en er zijn geen slaapdiensten.

Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?
 • je hebt een zorg gerelateerde opleiding op mbo-niveau 3 (begeleider) of mbo-niveau 4 (persoonlijk begeleider) afgerond
 • bij voorkeur ervaring in de gehandicaptenzorg met de doelgroep LVB+ en kennis van autisme
 • je kan goed samenwerken met cliënten en collega’s en werkt methodisch
 • je staat achter de visie van Cello en kunt die vertalen in je werk. Dit betekent dat je altijd uitgaat van iemands mogelijkheden en daarbij aansluit
 • je bent bereid onregelmatig te werken dus ook de avonden, weekenden en op feestdagen

Wat hebben wij jou te bieden?
 • een contract voor onbepaalde tijd voor het aantal uren wat we samen zijn overeengekomen
 • een brutosalaris tussen €2338 en €3535 per maand op basis van 36 uur (CAO GHZ)
 • onregelmatigheidstoeslag op doordeweekse dagen vanaf 19:00u en in de weekenden (CAO GHZ)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • opbouw van balans-uren
 • 8% vakantiegeld
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op fulltime-basis
 • een vergoeding voor reiskosten, sport en een fiets
 • uitgebreid aanbod aan workshops en ondersteuning om met energie en geïnspireerd aan het werk te blijven


Solliciteren

Geïnteresseerd? We zien je reactie graag tegemoet en nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Heb je (eerst) nog een vraag? Dan kan je terecht bij onze recruiters via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022.


Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Recente vacatures

Leger des Heils W&G Zuidoost

Beleidsadviseur Forensische Zorg

Almere
28 - 36 uur
Severinus

Medewerker supermarkt gehandicaptenzorg

Veldhoven
12 - 16 uur
Oktober

Vrijwilliger - 't Hofhuys

Bergeijk
In overleg