zoekt een

Begeleider

Functieomschrijving

Voor de Carré, op het terrein de Binckhorst in Rosmalen, zijn we op zoek naar een (persoonlijk) begeleider EVB+. De uren bepalen we in overleg met jou.

Als begeleider vertaal je de zorgvragen van de cliënten in het dagelijkse leven en volg je het persoonlijk zorgplan dat is opgesteld door de persoonlijk begeleiders. Je werkt nauw samen met de cliënt, hun netwerk en je collega’s. Samen zijn jullie een team. Je verzorgt en ondersteunt de cliënten daar waar nodig. Je zet cliënten in hun kracht en kijkt naar wat er goed gaat en wat iemand nog kan en wil leren.

Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een aantal cliënten. Samen met de cliënt, de familie en andere professionals, bepaal je doelen die jouw cliënt wil behalen. Jullie werken samen naar deze doelen toe en kunnen hierbij rekenen op de steun en ondersteuning van je collega’s. Je hebt geregeld overleg met de gedragskundige, fysiotherapeut, logopedist of arts, net wat nodig is om jou en je cliënt te ondersteunen. Je zet de cliënten in hun kracht door te kijken wat iemand nog kan en wil leren.

De locatie

De Carré bestaat uit vier geschakelde woningen. In iedere woning wonen zes volwassenen met een ernstig verstandelijke beperking in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag (EVB+). Per woning zijn altijd twee of meer collega's aanwezig. In de woningen staat het beleven en de sfeer centraal.

Het is voor mensen met EVB+ vaak moeilijk om de wereld om zich heen te begrijpen en aan te geven wat zij voelen, ervaren en willen. Om zich veilig te voelen hebben zij een veilige omgeving nodig en jou als de betrouwbare ander. Het is aan jou om te ontdekken waar de behoefte van de bewoners ligt en dit te vertalen naar zinvolle activiteiten om zo de kwaliteit van hun bestaan te vergroten. Dit doe je door steeds af te tasten wat de cliënt kan en aankan op dat moment.


Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?
 • je hebt een zorggerelateerd diploma op minimaal mbo-niveau 3 voor begeleider of mbo-niveau 4 voor persoonlijk begeleider behaald
 • je bent leergierig en je wil graag verder ontwikkelen
 • je kan prioriteiten stellen en inspelen op wisselende situaties
 • je hebt een stabiele persoonlijkheid, veel geduld en bent collegiaal
 • je bent bekend met gedragsproblematiek
 • je bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen.
Wat hebben wij jou te bieden?
 • een contract waarvan we het aantal uren in overleg bepalen met jou, alles tot 36 uur is mogelijk
 • een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • een brutosalaris tussen €2537 en €3432 (schaal 40 CAO GHZ) als je fulltime werkt als begeleider
 • een brutosalaris tussen €2685en €3749 (schaal 45 CAO GHZ) als je fulltime werkt als persoonlijk begeleider
 • een eindejaarsuitkering
 • een vergoeding voor reiskosten, sport en een fiets
 • uitgebreid aanbod aan workshops en ondersteuning om met energie en geïnspireerd aan het werk te blijven


Solliciteren

We zien je sollicitatie graag tegemoet komen!

Heb je vragen over de functie of wil je eerst een kop koffie komen drinken? Dan kan je terecht bij onze recruiters via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022.

Als onderdeel van de selectieprocedure wordt een emotionele intelligentie test (EQ-i) afgenomen. Deze test geeft inzicht in belastbaarheid en persoonlijke eigenschappen die belangrijk zijn voor het werken met deze doelgroep.

Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

GGZ Westelijk Noord-Brabant

Lid Klachtencommissie

Halsteren
In overleg
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg