zoekt een

Coördinerend begeleider

Functieomschrijving

Voor de locaties Varen 10 en 12 in Haaren zoeken wij een coördinerend begeleider voor 28 tot 36 uur.


Als coördinerend begeleider bij Cello ondersteun en coach je voor een deel van je werkzaamheden de teamleden bij de zorg voor de cliënten, zowel op individueel als op groepsniveau. Je zet het hele team in zijn kracht en zorgt dat zij hun werk goed uit kunnen voeren. Je stuurt op zorginhoudelijke processen en werkt mee op de woning. Je begeleidt en ondersteunt bewoners op maat: je werkt volgens een persoonlijk zorgplan. Regelmatig voer je overleg met familie, behandelaars, vrijwilligers en andere betrokkenen. De Triple C methode sluit goed aan bij de cliënten van deze woning. Je draagt in de toekomst graag actief bij aan de implementatie van deze behandelmethode. Het streven van Cello is om de regie zoveel mogelijk in de handen van de cliënten te laten. We stimuleren hen om vaardigheden te ontwikkelen en betrekken het netwerk van de cliënt hier actief bij. We werken samen. 


De locatie
De locaties Varen 10 en 12 zijn gelegen in Haaren. Op deze locaties wonen gezamenlijk 13 cliënten met de leeftijd tussen 16 en 70 jaar met ieder hun eigen persoonlijkheid en met de leeftijdsgebonden ondersteuningsvragen. Denk daarbij aan begeleiding vanuit ASS problematiek maar ook eet- en drinkproblemen. De diversiteit in leeftijd vraagt om een flexibele begeleidingsstijl van de medewerkers. Autisme is kenmerkend voor de woning en speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven van onze cliënten. Ondersteuning en sturing in de ADL en de organisatie bij alledaagse dingen is hier nodig. De begeleiding richt zich onder andere in het neerzetten van een gemoedelijke, huiselijke sfeer. Met een dosis humor en relativeringsvermogen wordt het werken met verschillende problematieken dynamisch en uitdagend. De woning is onderdeel van een LEV-netwerk, dit betekent dat we actief nieuwe, nog studerende professionals begeleiden bij hun opleiding.

Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?
 • je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau 4 afgerond
 • bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in de gehandicaptenzorg en ervaring met gedragsproblematiek
 • je hebt ervaring met ouder wordende cliënten en de kenmerken hiervan zoals bijvoorbeeld autisme
 • je kan goed samenwerken met cliënten en collega’s en werkt methodisch
 • je staat achter de visie van Cello en kunt die vertalen in je werk. Dit betekent dat je altijd uitgaat van iemands mogelijkheden en daarbij aansluit
 • je bent bereid onregelmatig te werken dus ook de avonden, weekenden en op feestdagen

Wat hebben wij jou te bieden?
 • een contract voor onbepaalde tijd voor het aantal uren wat we samen zijn overeengekomen
 • een brutosalaris tussen €2766 en €3861 per maand op basis van 36 uur (schaal 45 CAO GHZ)
 • onregelmatigheidstoeslag op doordeweekse dagen vanaf 19:00u en in de weekenden (CAO GHZ)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • opbouw van balans-uren
 • 8% vakantiegeld
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op fulltime-basis
 • een vergoeding voor reiskosten, sport en een fiets
 • uitgebreid aanbod aan workshops en ondersteuning om met energie en geïnspireerd aan het werk te blijven


Solliciteren

Geïnteresseerd? We zien je reactie graag tegemoet en nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Heb je (eerst) nog een vraag? Dan kan je terecht bij onze recruiters via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022.


Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Recente vacatures

Leger des Heils W&G Zuidoost

Beleidsadviseur Forensische Zorg

Almere
28 - 36 uur
Severinus

Medewerker supermarkt gehandicaptenzorg

Veldhoven
12 - 16 uur
Oktober

Vrijwilliger - 't Hofhuys

Bergeijk
In overleg