zoekt een

Stagiair Romca Packing (Dagbesteding - MBO)

Functieomschrijving

Wil jij graag leren en aanleren? Bij Romca werken cliënten met een licht verstandelijke beperking in een regulier bedrijf waar zij industrieel werk verrichten. Kom jij ons versterken? Wij zoeken een student van het KW1C  maatschappelijke zorg, leerjaar 2,3 of 4, die vanaf februari komt stagelopen.

De locatie

Romca is een arbeidsmatige dagbestedingslocatie waar onze cliënten meewerken in een regulier verpakkingsbedrijf in Vlijmen.

Het team Romca bestaat uit 3 personen. Per dag zijn er 2 begeleiders aanwezig. Het werken binnen Romca brengt extra dynamiek met zich mee omdat de groep van Cello zich beweegt tussen andere werknemers van het bedrijf zelf. Het is dus echt een plaats in een regulier bedrijf. Jij als begeleider beweegt hier tussendoor en ondersteunt daar waar nodig.


bij Romca werken 20 cliënten in alle leeftijden Onze cliënten hebben een lichte verstandelijke beperking met extra zorgvragen, zoals doofheid, psychische problematiek en/of autisme. 

De werkzaamheden van de cliënten bestaan uit veel uiteenlopende werkzaamheden zoals, verpakken van diverse cosmetische producten, etiketteren, materialen verpakken, kerstpakketten inpakken, schoonmaakwerkzaamheden en magazijnwerkzaamheden. Het varieert van eenvoudige tot moeilijke werkzaamheden. Voor iedereen is er een uitdaging. Zo komen er regelmatig nieuwe werkzaamheden bij. 

Met je collega’s ondersteun je de cliënten bij alle aspecten van het werk bij Romca.


In dit filmpje krijg je een beeld van onze mooie dagbestedingslocatie.


Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?
  • je volgt de opleiding maatschappelijke zorg niveau 4
  • je zit in leerjaar 2, 3 of 4
  • je zit op het KW1C
  • je stage start in februari
  • Bij voorkeur ben je 18 jaar of ouder.

Wat hebben wij jou te bieden?
  • een stagevergoeding wanneer je minimaal 150 uur en één maand stage komt lopen.
  • een geweldig leuke dynamische leerzame werkplek, met een veelzijdige doelgroep en een ervaren team dat openstaat om je de kneepjes van het vak te leren.


Solliciteren

Interesse? We zien je reactie graag tegemoet. 

Als we je reactie binnen hebben, dan sturen we je zo snel mogelijk een mail met de contactgegevens van de stageplek zodat je een kennismakingsafspraak kunt plannen.

 

Heb je (eerst) nog een vraag? Dan kan je terecht bij onze medewerkers via stagebureau@cello-zorg.nl of 088-3451555.

Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Recente vacatures

Leger des Heils W&G Zuidoost

Beleidsadviseur Forensische Zorg

Almere
28 - 36 uur
Severinus

Medewerker supermarkt gehandicaptenzorg

Veldhoven
12 - 16 uur
Oktober

Vrijwilliger - 't Hofhuys

Bergeijk
In overleg