zoekt een

Persoonlijk begeleider

Vind je het leuk om in een nieuw team te werken? En als begeleider niveau 3 samen met andere teamleden een veilige, stimulerende omgeving te creëren voor kinderen? Kom werken in ons gloednieuwe kindcentrum. Lees snel verder!

Met wie ga je werken?
Je gaat aan de slag binnen de reguliere kant van het kindcentrum, waar kinderen en jongeren wonen met ZEVB/EVB niveau. Je biedt een warme plek waar kinderen/jongeren met een zorgvraag de nabijheid, veiligheid en geborgenheid vinden die zij nodig hebben. Je deelt de zorg samen met de ouders en doet het echt samen. Het opvoeden van andermans kind is een vak apart, waarin gelijkwaardigheid en wederkerigheid van groot belang zijn. Het kindcentrum heeft 32 studio's verdeeld over vier blokken van acht. In ieder blok zijn daarnaast gezamenlijke ruimtes zoals een grote woonkamer en een keuken. In de groepssamenstelling per blok wordt rekening gehouden met leeftijden, zorgvragen en de doelgroep.

Mocht er een keer een calamiteit plaatsvinden aan de complexe kant, ben jij degene die zo nodig gaat ondersteunen.

Dit ben jij
Je bent een kei in organiseren en plannen. De begeleiding en verzorging van cliënten combineer jij met plezier met de coördinatie van het cliëntplan. Samenwerken doe jij van nature en je vergeet nooit om jouw collega's mee te nemen in het grotere plaatje. Je bewaakt grenzen en je zorgt dat doelen van het cliëntplan gehaald worden. Hierbij ben je niet bang voor feedback en durf je jezelf kwetsbaar op te stellen.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Alle uren zijn bespreekbaar tussen de 24 en 36 uur.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de €2.617,- en € 3.535,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten.
  • Vakantie-uren en balans verlof uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na jouw proeftijd gebruik maken van onze extra beloning in het arbeidsvoorwaardenpakket. Je kunt zelf kiezen van welk voordeel je wil genieten. Denk hierbij aan jouw maandelijkse sportabonnement of een nieuwe tablet of (elektrische) fiets.

Wat wij jou verder bieden
Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma. Niet alleen voor de cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij

Relevante eisen
  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding niveau 4 in de richting van zorg en welzijn.
  • Je hebt affiniteit met jeugd.
  • Je vindt het leuk om mee te bouwen aan een nieuw team.
  • Je werkt op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten, door de grote hoeveelheid medewerkers is het niet noodzakelijk om wekelijks een slaapdienst te werken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met of Nick van Giessen (teamleider)06-51064660.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Nick van Giessen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Begeleider complexe zorg Jeugd

Breda
32 - 36 uur
Sint Annaklooster

Welzijnsondersteuner voor de flexpool

Eindhoven
8 - 16 uur