zoekt een

Open vacature

VOOR WIE DOE JE HET?
Als SterkHouder zet jij je in voor kinderen, gezinnen, vrouwen en mannen die te maken hebben met onveilige thuissituaties of ontwikkelingsproblematiek. Er is bijvoorbeeld sprake van huiselijk geweld, kindermishandling, bedreiging, eergerelateerd geweld, seksueel misbruik, complexe scheidingen of mensenhandel. Ongeacht in welke functie je werkzaam bent; bij Sterk Huis zetten we ons met toewijding in omdat we houden van ons vak.

HOE DOE JE DAT?
Sterk Huis gunt iedereen een veilig en zelfstandig leven, daar zetten wij ons voor de volle 100 procent voor in. Met specialistische kennis, begeleiding en behandeling op maat draagt Sterk Huis bij aan preventie, vroeger signaleren en effectiever ingrijpen bij problemen. Als SterkHouder draag jij hier aan bij. Is dit als pedagogisch medewerker, administratief medewerker of gedragswetenschapper? Wij zijn altijd op zoek naar SterkHouders die de verantwoordelijkheid durven te pakken.

WAAROM WERKEN BIJ STERK HUIS?
Sterk Huis gunt iedereen de beste kansen op een goede toekomst voor iedereen die hulp nodig heeft, daar zetten we ons koste wat kost voor in. We zijn een tegendraadse, soms wat rebelse organisatie met een stevige visie. We geloven in kennis en ervaring. Onze Steeds Sterker Academie biedt ondersteuning om continu te blijven leren, ontwikkelen en innoveren. Sterk Huis is een platte organisatie met sterke teams. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld door inhoudelijk bij te dragen aan onze missie om te innoveren in het sociale domein. Als echte SterkHouder pak je natuurlijk je kans om je verder te ontwikkelen.

HOE ZIET JOUW WERKDAG ERUIT?
 • De start van jouw werkdag is afhankelijk van jouw rooster. Werk je in dagdienst? Dan beginnen de meeste collega’s tussen 08.00 en 09.30 uur. Werk je op een 24/7 behandelgroep of bij de veilige opvang? Dan werk je dagdiensten, maar ook slaapdiensten. Werk je als ambulant Jeugd- en Gezinsprofessional? Dan ben jezelf verantwoordelijk voor je eigen planning.
 • De inhoud van je dag is afhankelijk van je functie. Maar in iedere functie binnen Sterk Huis wordt kennis en ervaring ingezet om mensen te helpen richting een stabiele toekomst waarin men steeds sterker kan omgaan met de uitdagingen die zij tegenkomen. Als SterkHouder draag jij bij aan onze maatschappelijke opdracht om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een prettige, veilige toekomst.
 • Aan het einde van de dag zet jij jouw afwezigheidsmelding aan want morgen ga je deelnemen aan de introductietraining die gegeven wordt via onze Steeds Sterker Academie.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JE?
Een SterkHouder staat onvoorwaardelijk klaar, gaat tot het uiterste en vangt je altijd op. In weer en wind sta jij je mannetje (m/v). Je bent iemand die de mensen om zich heen versterkt. Iemand die energie geeft en die weet hoe het moet. Je pakt ten alle tijden je verantwoordelijkheid.

Verder heb je:
 • Een afgeronde opleiding of nog aan het studeren? Voor beide zijn er mogelijkheden.
 • Ervaring (via stage) binnen jouw vakgebied is wenselijk, maar niet noodzakelijk.
 • Een SKJ registratie voor de functies in de primaire zorg op HBO niveau.
 • Enthousiasme om als SterkHouder aan de slag te gaan.

WAT HEBBEN WE TE BIEDEN?
 • Een salarisinschaling volgens de salariëring van de cao jeugdzorg.
 • Een jaar contract waarbij zeker de intentie is om te verlengen voor onbepaalde tijd.
 • Een contract met vaste uren of een 1 -36 uurs contract. Alles is bespreekbaar.
 • Onregelmatigheidstoeslag indien van toepassing, 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling onder andere via de steeds sterker academie.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met HR adviseur Nathalie Huppertz via 06 57 81 40 65 of nathaliehuppertz@sterkhuis.nl. Dit betreft een doorlopende vacature, omdat wij altijd op zoek zijn naar SterkHouders.

Contact

Nathalie Huppertz
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Leermakers Autismegroep

Ambulant- en Woonbegeleider (24 – 36 uur) Regio Heusden & Altena

Rosmalen
In overleg
TremaKids

Pedagogisch Coach

Nieuwendijk
Parttime