zoekt een

Begeleider niveau 3 De Toekomst

Met een beperking kun je niet altijd thuis wonen, maar wil je je wel graag thuis voelen in een woning. In een particulier wooninitiatief hebben ouders of andere familieleden zelf de regie en kijken ze samen
met hun kind/verwante en met fittin naar de inhoud van de zorg en begeleiding. Fittin ondersteunt bij het opzetten van deze zorgvorm en alles wat daarbij komt kijken. Als medewerker van Fittin - onderdeel van Prisma - ben jij mede verantwoordelijk om in een initiatief een veilige en vertrouwde woonplek te creëren. Ben jij de betrokken en enthousiaste professional die wij zoeken?

Met wie ga je werken?
Wij wonen met veel plezier op de Toekomst in Reusel, een kleinschalig particulier wooninitiatief. We willen graag dat je bij ons komt werken, want we vinden het belangrijk dat we door dezelfde mensen worden verzorgd en begeleid. We vinden het belangrijk dat je ons goed leert kennen, want in het contact kunnen we je laten zien wie we zijn, wat we fijn vinden en wat we niet leuk vinden. Daarvoor moet je ons leren lezen. Onze ouders zijn heel erg betrokken en dragen allemaal hun steentje bij. Het is superfijn dat onze ouders en begeleiders een goede samenwerking hebben, daarnaast zijn we blij met de vrijwilligers die met ons gaan wandelen en fietsen. Kom jij snel met ons kennismaken?

Groetjes Marieke, Marijke, Renée, Aad, Frank en Alexander.

De bewoners zijn op de eerste plaats burgers van deze samenleving met dezelfde talenten, behoeften en rechten als een ander. Zoveel als mogelijk sluiten we aan bij de mogelijkheden van bewoners. Alle bewoners hebben een intensieve lichamelijke zorgvraag. Zij worden ondersteund bij alle dagelijkse activiteiten. Overdag zijn de bewoners naar dagbesteding dus de werktijden zijn dan ook in de ochtend tot 10.30 en in de avond vanaf 15.30. Dagelijks is er ook een slaapdienst. Er is de tijd en ruimte om tijdens de verzorgingsmomenten echt contact te maken waardoor jij als begeleider ieder moment bijzonder en speciaal kan maken.

Dit ben jij
Elke dag is anders. Dat is het mooie van jouw vak. Het grootste gedeelte van de tijd ben jij bezig met verzorging en begeleiding. Want cliënten een mooie dag bezorgen, dat is jouw drive. Daarnaast ondersteun je persoonlijk begeleiders bij de uitvoering van de cliëntafspraken. Jij bent dus een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor 20 uur per week. Andere uren in overleg.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens deCAO gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.338,- en € 3.294,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Vakantie-uren en Balansverlof uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Op de Toekomst geef je warme en persoonlijke zorg in een huiselijke omgeving!

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jijPrisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 richting Zorg en Welzijn of Verzorgende IG.
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met teamleider Connie Schellekens via 06-83572160

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Francien Wattel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider Ouderen Phila Heeswijk Voorburg

Voorburg
28 - 32 uur
S&L Zorg

Cliëntbegeleider flexibel inzetbaar

Roosendaal
In overleg
ZuidZorg

Verzorgende IG Gewoon Thuis (Oirschot)

Eindhoven
In overleg