zoekt een

Specialist Vloerenonderhoud

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij heel erg belangrijk.

Jij zorgt voor
Het periodieke, specialistische onderhoud van de vloeren van het ziekenhuis.
Daarmee zorg je er samen met je collega’s voor dat de patiënten in een schone omgeving herstellen.

Dit doe je samen met
Je collega’s van het vloerenteam én de collega’s van het dagelijks schoonmaakonderhoud. Er werken 200 mensen bij SenS!, daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van de zorg.

Omdat we in het ziekenhuis schoonmaken, zijn er speciale trainingen en opleidingen die je mag doen om dit te leren. Dit gaat via persoonlijke instructie en e-Learning en via opleidingen bij onder andere SVS en de cleanroom acadamy.

SenS! staat voor Schoonmaak en Service en is opgericht door Maxima MC.
Wij zijn verantwoordelijk voor alle schoonmaak, beddenreiniging, vloeronderhoud en een aantal servicewerkzaamheden binnen Maxima MC op locatie Eindhoven en Veldhoven.

Er is altijd een collega aanwezig waar je met je vragen terecht kan. We vinden samenwerken erg belangrijk dus je belangrijkste eigenschap is collegialiteit: samen staan we sterk.

Je wordt bij ons zorgvuldig opgeleid en ingewerkt door een gezellig team van collega’s en voorwerkers. Je werkt met goede materialen en er is altijd leiding aanwezig waar je terecht kunt met vragen.

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij heel belangrijk. Je kunt bij ons doorgroeien naar functies met een hoger salaris door het volgen van opleidingen en het opdoen van ervaring. Denk hierbij aan specialistisch onderhoud en leidinggevende trainingen.

Dit past bij je als
 • Je in de avonden wilt werken, we zoeken iemand die minimaal 4 avonden per week ingezet kan worden.
 • Je een passie hebt voor het onderhouden van vloeren.
 • Je zelfstandig kunt werken en goed kan inschatten welke onderhoudsmethode toegepast moet worden.
 • Je goed Nederlands kan spreken en lezen.
 • Je de zorg een warm hart toedraagt.
 • Je van aanpakken houdt, nauwkeurig werkt en voldoening vindt in een goed onderhouden vloer
 • Het voor jou vanzelfsprekend is dat je vriendelijk en beleefd bent richting patiënten, bezoekers en collega’s.

Je kiest voor Máxima MC omdat
 • Salaris volgens de cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf bij aantoonbare ervaring, diploma’s en vakkundigheid loongroep 3.
 • Ben je nog niet ervaren of in het bezit van vereist diploma? Geen probleem, dan start je in loongroep 2 en spreken we af met welke stappen we samen toe gaan werken naar het niveau van loongroep 3.
 • We streven ernaar om iedereen een vast contract te bieden.
 • Een mooie eindejaar bonus volgens cao Schoonmaak.
 • 8% vakantiegeld. 26 vakantiedagen en een extra vrije dag op je verjaardag.
 • Bedrijfskleding en goede schoonmaakmiddelen om je werk vlekkeloos uit te voeren.
 • Een goede pensioenregeling, korting op je zorgverzekering.
 • Oprecht aandacht voor jou: vanaf het moment dat je bij ons begint wordt je begeleid door ons zodat je komt te werken op de afdeling die het beste bij jou past.
 • Aandacht en ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, er zijn binnen SenS! én binnen het ziekenhuis veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en om door te leren.

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse in deze functie bij Máxima MC? Dan ontvangen we je sollicitatie graag via onderstaande sollicitatiebutton. We zijn ook erg benieuwd naar jouw motivatie en vinden het fijn als je jouw reden om te solliciteren toelicht in een brief.

Als je solliciteert, bellen we je voor een kennismakingsgesprek. Als dat telefonisch positief is, plannen we een gesprek in Máxima MC Eindhoven of Máxima MC Veldhoven.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem contact op met Carina van Dooren-Slijters (instroom coördinator) via e-mail: carina.slijters@mmc.nl.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Bekijk je deze vacature via een andere website dan werkenbijmmc.nl? Check de vacature ook op onze eigen website. Externe websites nemen namelijk niet altijd alle informatie volledig over.

Contact

Rachel Koningstein
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

MO Den Bosch

Beheerder

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur
Convivio-zorg voor ouderen, wonen en dagbesteding

Huishoudelijk medewerker bij Convivio

Tilburg
8 - 12 uur