Helpende

Heb jij een afgeronde opleiding Helpende en zoek jij een afwisselende baan waarbij iedere dag anders is? Kom dan werken als helpende bij TWB!

Zo maak jij het verschil
In de functie van helpende bij TWB kom je zelfstandig achter de voordeur van de cliënt. Elke cliënt heeft zijn eigen verhaal en ieder mens is verschillend, dat maakt jouw werk bijzonder! Je cliënten zijn meestal ouder, (chronisch) ziek of lichamelijk of mentaal beperkt. Je draagt zorg voor het in stand houden en stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënt. Je helpt bij zijn of haar persoonlijke verzorging zoals bij het wassen en het aandoen van steunkousen. Ook voer je extra handelingen uit zoals het toedienen van niet medicinaal oog/neus- en oordruppels. Daarnaast observeer, signaleer en rapporteer je een afwijkende zorgvraag van de cliënt. Dit maakt de functie van helpende verantwoordelijk en maakt jou voor de cliënt onmisbaar.

Je werkt heel zelfstandig, maar je doet dit niet alleen. Samen met je collega helpenden, verzorgenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen vorm je een gezellig en hecht team. Een team bestaat uit 12 – 20 collega’s. Heb je vragen of loop je tegen een calamiteit aan? Dan is er altijd een collega bij wie je terecht kunt. Je zorgmanager is je leidinggevende en de (senior) wijkverpleegkundige geeft sturing aan de inhoudelijke zorgvragen.

Doorgroeimogelijkheden
Binnen TWB staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Als helpende zijn er volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Samen met je leidinggevende wordt er gekeken naar jouw behoefte. Zo kun je doorgroeien naar de functie van helpende+, verzorgende, of zelfs verzorgende IG of verpleegkundige. Dit allemaal door middel van een praktijkgerichte opleiding. Of wil jij je juist ontwikkelen op persoonlijk vlak? Ook daar ondersteunen wij jou bij. Jij hebt je ontwikkeling zelf in de hand!

Wij bieden jou
  • een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
  • contracturen afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden variërend tussen de 12 en 24 uur per week
  • een salaris inschaling volgens cao VVT in FWG 25. Dit is een salaris van € 2.339,= tot € 2.928,= op basis van een 36-urige werkweek
  • een reiskostenvergoeding van 0,21 euro per km tot 10 km enkele reis. Zit je daar boven? Dan krijg je 0,31 euro per km
  • de mogelijkheid om vakinhoudelijke scholingen te volgen
  • goede arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld en een eindejaarsuitkering

Wij vragen van jou
  • naast uiteraard een zorgdiploma vooral een hart voor de thuiszorg!

Contact

Giana van Beek
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Archipel Thuis BV

Vakantiebaan in de thuiszorg

Eindhoven
In overleg
Máxima MC

Vrijwilliger dialysecentrum

Veldhoven
0 - 4 uur