Verpleegkundige niv 4 HIC

MBO Verpleegkundige/Begeleider High Intensive Care (HIC) 24-32 uur

Sta jij je mannetje? Bewaar jij het overzicht in stressvolle situaties en ben jij de verpleegkundige/begeleider die iedere cliënt een warm hart toe draagt?

Wij zijn op zoek naar een collega die ons multidisciplinair team nog mooier maakt.
Op onze afdeling HIC is geen dag hetzelfde en om onze cliënten de beste zorg te bieden is een goede samenwerking van groot belang.

Wij halen het beste uit de dag. En jij?

Bij ons vind je als verpleegkundige/begeleider dé uitdaging in de acute psychiatrische zorg.
Heb jij lef en ben je op zoek naar collega’s die voor je klaar staan en een leidinggevende die de deur altijd voor je open zet? Kom dan eens langs voor een persoonlijke kennismaking.

Wij laten je sfeer proeven op de afdeling en vertellen je graag meer over deze dynamische baan!

Wat ga je doen
Jij ondersteunt de cliënt met het behouden van de regie over zijn of haar leven, het opbouwen van weerbaarheid en het terugwinnen van levenskwaliteit. Je gaat tijdens het werken met cliënten altijd uit van hun kwaliteiten en mogelijkheden. Daarbij maak jij vanuit jouw observaties adequate analyses, zowel gericht op het individu als op groepsdynamische processen. Je onderneemt actie in het leveren van maatwerk betreffende de wensen en mogelijkheden van de cliënt. Elke dag is anders, van cliëntbespreking tot acute opname, van één-op-één begeleiding tot groepsactiviteiten.

Waar ga je werken
De afdeling waar je komt te werken is de HIC (High en Intensive Care afdeling: een gesloten afdeling waar cliënten verblijven die naar aanleiding van een psychiatrische crisis zijn opgenomen. Dit is steeds vaker het geval met een BOPZ-maatregel. De gemiddelde opnameduur op de afdeling is 2 á 3 weken. Het eerste doel is de crisis te bezweren, zodat cliënten weer eigen regie kunnen hebben over hun herstelproces. Met een multidisciplinair team wordt in samenwerking met ambulante teams en ketenpartners gekeken hoe dit proces verder bevorderd kan worden. Een belangrijke opdracht is de samenwerking met de teams IHT en Crisisdienst te optimaliseren, zo ook met de FACT teams, alsmede met de achterliggende klinische teams in de ketenzorg na de HIC.

Wat vragen wij van jou
 • Je hebt de opleiding MBO Verpleegkunde / SPW / Maatschappelijke Zorg of een andere relevante opleiding succesvol afgerond
 • Je bent BIG geregistreerd
 • Bij voorkeur ervaring in de GGZ of bereid om je kennis, vaardigheden en competenties te vergroten
 • Je bent positief ingesteld, je ziet mogelijkheden en/of je weet deze te creëren
 • Je bent bekwaam in voorbehouden en risicovolle handelingen (conform BIG)

Wat bieden wij jou
 • Een uitdagende baan binnen een fijn team waar samenwerken centraal staat
 • Een passend salaris conform de cao GGZ FWG 55 tussen € 3.076,- en € 4.785,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring
 • Op 1 december 2024 vindt er een cao-salarisverhoging plaats van 4% en in augustus ontvang je eenmalig een uitkering van 1% van het jaarsalaris.
 • 166 vakantie-uren en een Levensfasebudget (LFB) van 35 uur o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarbij je zelf je arbeidsvoorwaarden aan kunt passen naar jouw situatie en wensen. Je kunt ervoor kiezen om deze bijvoorbeeld uit te ruilen tegen een abonnement op de sportschool of een fiets
 • Een pensioenregeling bij PFZW, waarbij de werkgever 50% inlegt
 • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% én reiskostenvergoeding
 • Balansbudget van €500,- bruto o.b.v. een fulltime dienstverband (kies zelf voor uitbetaling, inzet voor een opleiding of verlof)
 • Ontwikkelmogelijkheden, pak een studie op of groei door binnen GGZWNB. We helpen je verder met jouw ambities. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot online trainingen in jouw persoonlijke account van GoodHabitz. Jij bepaalt zelf wat, waar en wanneer je leert
 • Direct een vast contract

Enthousiast? Solliciteer dan direct.
Ben je direct enthousiast en ervan overtuigd dat je bij ons wilt werken?
Aarzel dan niet en reageer direct via de sollicitatie button.

Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Contactpersoon: Monique Verwoert
E-mail: m.verwoert@ggzwnb.nl
Telefoonnummer: 06 51141171

Contact

Monique Janine Verwoert
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Rivas Zorggroep

BBL verpleegkunde regulier september 2024

Gorinchem
24 - 28 uur
S&L Zorg

Persoonlijk begeleider (Zorgcoördinator)

Bergen op Zoom
In overleg
Vitalis WoonZorg Groep

Verpleegkundige mbo - thuiszorg

Eindhoven
32 - 36 uur