HBO verpleegkundige HIC

HBO Verpleegkundige/Begeleider High Intensive Care (HIC) 24 - 32 uur

Sta jij je mannetje?
Bewaar jij het overzicht in stressvolle situaties en ben jij de verpleegkundige die iedere cliënt een warm hart toe draagt?

Wij zijn op zoek naar een collega die ons multidisciplinair team nog mooier maakt.
Op onze afdeling HIC is geen dag hetzelfde en om onze cliënten de beste zorg te bieden is een goede samenwerking van groot belang.

Wij halen het beste uit de dag. En jij?

Wat ga je doen
De zorg die je op een HIC biedt is intensief en gericht op herstel. En met resultaat; door rust, regelmaat, medicatie en intensieve begeleiding lukt het vaak om de crisis om te draaien.
Na een warm welkom en een gedegen inwerkperiode, ga je aan slag als verpleegkundige binnen het multidisciplinair team. Je krijgt de ruimte, om naar eigen inzicht en met jouw creativiteit, de coördinatie en uitvoering van de zorgverlening te bieden aan de cliënten. Hierin lever je een belangrijke bijdrage aan de (inhoudelijke) kwaliteitsverbetering van onze zorgverlening. Als verpleegkundige instrueer en motiveer je collega’s bij het uitvoeren van de werkzaamheden en je speelt een belangrijke rol bij het verhogen van deskundigheid op de afdeling. Samen implementeren wij nieuwe werkprocessen en hechten wij veel waarde aan jouw inbreng.

Wij maken deze functie extra uitdagend voor jou doordat je ook ingezet wordt in overstijgende diensten. Als verpleegkundige krijg je een rol in projecten- en werkgroepen rondom kwaliteit, veiligheid en processen van zorg.

Met jouw kennis en ervaring als verpleegkundige ben je ook waardevol voor onze stagiaires en collega’s. Waar nodig kun jij de juiste begeleiding bieden in het leerproces.

Waar ga je werken
De afdeling waar je komt te werken is de HIC (High en Intensive Care afdeling: een gesloten afdeling waar cliënten verblijven die naar aanleiding van een psychiatrische crisis zijn opgenomen. Dit kan vrijwillig of een opgelegde maatregel zijn. De gemiddelde opnameduur op de afdeling is 2 á 3 weken. Het eerste doel is de crisis te bezweren, zodat cliënten weer eigen regie kunnen hebben over hun herstelproces. Met een multidisciplinair team wordt in samenwerking met ambulante teams en ketenpartners gekeken hoe dit proces verder bevorderd kan worden. Een belangrijke opdracht is de samenwerking met de teams IHT en crisisdienst te optimaliseren, zo ook met de regioteams, alsmede met de achterliggende klinische teams in de ketenzorg na de HIC.

Wat vragen wij van jou
 • Een gezonde dosis humor, creativiteit en collegialiteit
 • Je hebt de opleiding HBO Verpleegkundige, SPH of Social Work succesvol afgerond of je studeert binnenkort af
 • Je bent BIG geregistreerd of je hebt deze aangevraagd
 • Je bent bekwaam in voorbehouden en risicovolle handelingen
 • Ervaring in de GGZ is vereist, bij voorkeur in de acute psychiatrie

Wat bieden wij jou
Bij ons vind je als verpleegkundige dé uitdaging in de acute psychiatrische zorg. Collega's staan voor je klaar en jouw leidinggevende zet de deur altijd voor je open! Daarnaast bieden wij jou een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden.
 • Een salaris conform de cao GGZ (FWG 50) tussen de € 2.737,- en € 4.263,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats op basis van relevante werkervaring
 • Op 1 december 2024 vindt er een cao-salarisverhoging plaats van 4% en in augustus ontvang je eenmalig een uitkering van 1% van het jaarsalaris.
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • 166 vakantie-uren en een Levensfasebudget (LFB) van 35 uur o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarbij je zelf je arbeidsvoorwaarden aan kunt passen naar jouw situatie en wensen. Je kunt ervoor kiezen om deze bijvoorbeeld uit te ruilen tegen een abonnement op de sportschool of een fiets
 • Een pensioenregeling bij PFZW, waarbij de werkgever 50% inlegt
 • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% én reiskostenvergoeding
 • Balansbudget van €500,- bruto o.b.v. een fulltime dienstverband (kies zelf voor uitbetaling, inzet voor een opleiding of verlof)
 • Een uitdagende baan binnen een fijn team waar samenwerken centraal staat
 • Ontwikkelmogelijkheden, pak een studie op of groei door binnen GGZWNB. We helpen je verder met jouw ambities. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot online trainingen in jouw persoonlijke account van GoodHabitz. Jij bepaalt zelf wat, waar en wanneer je leert
 • Direct een vast contract

Enthousiast? Solliciteer dan direct.
Ben je direct enthousiast en ervan overtuigd dat je bij ons wilt werken?
Aarzel dan niet en reageer direct via de sollicitatie button.

Wil je meer weten over het werken bij GGZ WNB en in het bijzonder het werken op de HIC?
Kom dan eens vrijblijvend langs voor een persoonlijke kennismaking.
Wij laten je sfeer proeven op de afdeling en vertellen je graag meer over deze dynamische baan!

Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Contactpersoon: Monique Verwoert
Telefoonnummer: 0651141171
E-mail: m.verwoert@ggzwnb.nl

Contact

Monique Janine Verwoert
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Neos

Verpleegkundige bijzondere doelgroepen

Eindhoven
28 - 32 uur
Archipel Thuis BV

Verpleegkundige Geldrop

Geldrop
In overleg