GZ Psycholoog Ambulante Divisie

GZ Psycholoog Ambulant

24 - 36 uur

Halsteren/Bergen op Zoom/Roosendaal

Wie zijn wij?
GGZ WNB is op alle fronten volop in beweging. Ontwikkelingen in de sector en binnen de organisatie volgen elkaar in rap tempo op. Wij zijn op zoek naar dienstverlenende flexibele collega’s met lef en gevoel voor innovatie.
Werk je graag bij een professionele GGZ-aanbieder in een gemoedelijke sfeer? Vind je het een uitdaging om te werken vanuit mogelijkheden, eigen regie en ben je in voor nieuwe ontwikkelingen? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn GGZ Westelijk Noord-Brabant. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg in de regio West Brabant. Jaarlijks vertrouwen ongeveer 6.500 cliënten erop dat onze medewerkers hen zullen helpen bij het voorkomen, behandelen of draaglijk maken van psychische klachten. Deze werkzaamheden doen wij in een integrale samenwerking met andere zorgaanbieders in onze regio.
Daarvoor hebben wij medewerkers nodig die elke dag enthousiast naar het werk gaan om cliënten te ondersteunen bij hun herstelproces. Wij werken met de herstelgerichte visie. Een visie die gericht is op het maximaal benutten van de mogelijkheden van de organisatie en hierbij de talenten van de medewerkers. Waarbij onze missie is: laat de medewerkers die dingen doen waar zij goed in zijn en waarin zij te ontwikkelen zijn. Dit komt tot uiting in zowel de zorgprocessen als de ondersteunende processen.

Wat ga je doen
 • Je voert diagnostiek, indicatiestelling en behandelingen op individueel niveau als in groepsverband en vindt het daarbij een uitdaging om de klachten van een cliënt uiteen te rafelen en de klacht te vertalen naar diagnose en van diagnose naar behandeling.
 • Je stelt doelgericht behandeltrajecten op en je treedt op als regiebehandelaar binnen het multidisciplinair team.
 • Je levert een proactieve bijdrage aan verbetering van de kwaliteit van de werkprocessen en deskundigheidsbevordering van medewerkers.
 • Je neemt deel aan het vak overleg psychologen om het vakgebied door te ontwikkelen.
 • Je biedt werkbegeleiding en supervisie aan medewerkers die de opleiding tot GZ psycholoog volgen.

Waar ga je werken
Vanuit verschillende locaties in de zorgregio bieden wij zorg aan. Je gaat werken in een van onze multidisciplinaire regio teams. Vanuit deze teams bied jij herstel ondersteunende zorg, passend binnen de leefomgeving van de cliënt en aansluitend bij diens hulpvraag. Samen met de persoonlijke en regionale netwerken van de cliënt gaan jullie aan de slag om psychische klachten te verlichten en de eigen kracht te versterken.

Als professional ondersteun je de cliënt met het behouden van de regie over zijn of haar leven, het opbouwen van weerbaarheid en het terugwinnen van levenskwaliteit. Je gaat tijdens het werken met cliënten altijd uit van hun kwaliteiten en mogelijkheden. Daarbij maak jij vanuit jouw observaties adequate analyses, zowel gericht op het individu als op groepsdynamische processen. Je onderneemt actie in het leveren van maatwerk op basis van de wensen en mogelijkheden van de cliënt. Elke dag is anders!

Wat vragen wij van jou
 • Je bent afgestudeerd als psycholoog met BIG-registratie GZ-psycholoog.
 • Je hebt een VGCT-lidmaatschap of bent bereid dit te behalen.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met psychiatrische en psychosociale problematiek.
 • Je hebt kennis van procedures en protocollen met betrekking tot het vakgebied en landelijke regelgeving en beschikt over goede verbale en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wat bieden wij jou
 • Een salaris conform de cao GGZ (FWG 65) tussen € 4.108,- en € 6.264,- bpm op basis van 36-urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van relevante werkervaring
 • In augustus 2024 ontvang je eenmalig 1% van je jaarsalaris en op 1 december vindt er een cao salarisverhoging plaats van 4%
 • Een pensioenregeling bij PFZW waarbij de werkgever 50% inlegt.
 • 166 vakantie-uren en een (LFB) levensfasebudget van 35 uur o.b.v. een fulltime dienstverband
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je zelf je arbeidsvoorwaarden aan kunt passen naar jouw situatie en wensen. Ruil b.v. uit tegen een abonnement op de sportschool, lidmaatschap of een fiets
 • Balansbudget van € 500 bruto o.b.v. een fulltime dienstverband (kies zelf voor uitbetaling, inzet voor een opleiding of verlof)
 • Reiskostenvergoeding, zelfs als je dichtbij woont of lekker met de fiets naar het werk komt
 • Ontwikkelmogelijkheden, pak een studie op of groei door binnen GGZWNB. We helpen je verder met jouw ambities.
 • 1 x in de 5 jaar een vrijblijvend loopbaan of coachgesprek
 • De mogelijkheid om tijdens jouw loopbaan op verschillende afdelingen en met verschillende doelgroepen te werken.
 • Onbeperkt toegang tot online trainingen in jouw persoonlijke account van GoodHabitz
 • Direct een vast contract

Enthousiast? Solliciteer dan direct.
Ben je direct enthousiast en ervan overtuigd dat je bij ons wilt werken?
Aarzel dan niet en reageer direct via de sollicitatie button.

Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Contactpersoon: Bärbel Pieters
Telefoonnummer: 06-13068134
E-mail: b.pieters@ggzwnb.nl
Locatie: Halsteren/BoZ/Roosendaal

Contact

Eric Jeroen Frieda Gronert
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Rooyse Wissel

Ambulant forensisch GZ-psycholoog Uren in overleg diverse ...

Oostrum
Parttime / Fulltime
Libra Revalidatie & Audiologie

Psycholoog / Orthopedagoog

Breda
20 - 24 uur
Catharina Ziekenhuis

Psycholoog in opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog

Eindhoven
32 - 36 uur