Verpleegkundige niveau 5

Verpleegkundige (HBO) Ouderenpsychiatrie locatie De Lake 24 - 36 uur

Benieuwd hoe een werkdag van een (regie) verpleegkundige binnen de ouderenpsychiatrie eruit ziet? Kom je graag een keer sfeer proeven?
Wij nodigen je uit voor een vrijblijvende kennismaking met onze opnamekliniek ouderenpsychiatrie op het prachtige landgoed Vrederust

Wat ga je doen
Na een warm welkom en een gedegen inwerkperiode, ga je aan slag als verpleegkundige binnen het multidisciplinair team. Je krijgt de ruimte, om naar eigen inzicht en met jouw creativiteit, de coördinatie en uitvoering van de zorgverlening te bieden aan de cliënten. Hierin lever je een belangrijke bijdrage aan de (inhoudelijke) kwaliteitsverbetering van onze zorgverlening. Als verpleegkundige instrueer en motiveer je collega’s bij het uitvoeren van de werkzaamheden en je speelt een belangrijke rol bij het verhogen van deskundigheid op de afdeling. Ook bij het implementeren van nieuwe werkprocessen is jouw inbreng van groot belang.

Wij maken deze functie extra uitdagend voor jou doordat je ook ingezet wordt in overstijgende diensten. Tijdens deze diensten houd je je bezig met het coördineren van de zorgverlening bij nieuwe opnames. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor alle collega’s bij complexe en acute zorgsituaties. En je hebt een rol in projecten- en werkgroepen rondom kwaliteit van zorg. Jij kunt hierin de voortrekkersrol vervullen.

Wil jij niet stil staan in jouw eigen ontwikkeling? GGZ WNB biedt diverse interne opleidingen aan. Daarnaast kun je gebruik maken van een opleidingsbudget. Met jouw kennis en ervaring als verpleegkundige ben je ook waardevol voor onze stagiaires en collega’s. Waar nodig kun jij de juiste begeleiding bieden in het leerproces.

Waar ga je werken
Werken op locatie De Lake is geen dag hetzelfde. Wij staan elke keer weer voor nieuwe uitdagingen in het bieden van (hoog) complexe zorg aan onze cliënten. Ter uitbreiding van ons team zijn wij dan ook op zoek naar collega’s die het beste functioneren in een dynamische en hectische werkomgeving. Wij kijken uit naar iemand die ideeën, over onder andere kwaliteit van zorg, met ons wil delen. Wat is jou visie op de toekomst? Wij luisteren naar jou!

De opnamekliniek is onderverdeeld in 3 units waar in gemiddeld 29 cliënten verblijven die per persoon de meest geschikte behandeling krijgen.
Er zijn twee gesloten units voor crisisinterventie, observatie en diagnostiek, en voor cliënten die meer bescherming en intensieve tot zeer intensieve zorg nodig hebben bij hun dagelijkse leven.
De derde unit is voor vervolgbehandeling van de psychiatrische problemen en voor cliënten die werken aan hun terugkeer naar huis. Als (regie) verpleegkundige kom je te werken op een van deze units.

Wat vragen wij van jou
 • Je hebt de opleiding HBO-V succesvol afgerond of je studeert binnenkort af
 • Je bent BIG geregistreerd.
 • Je bent bekwaam in voorbehouden en risicovolle handelingen.
 • Affiniteit of ervaring in de GGZ of ouderenzorg is een pré.
 • Een gezonde dosis humor, creativiteit en collegialiteit

Wat bieden wij jou
 • Een belangrijke rol als (regie) verpleegkundige in de ouderenpsychiatrie
 • Een fijne werkplek in een team waar je gewaardeerd wordt en iedereen voor elkaar klaar staat
 • Een salaris conform de cao GGZ schaal 50 tussen € 2.737 ,- en € 4.263 ,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring
 • In augustus ontvang je een eenmalige uitkering van 1% van het jaarsalaris en op 1 december vindt er een cao salarisverhoging plaats van 4%
 • 166 vakantie-uren en een Levensfasebudget (LFB) van 35 uur o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • Flexibele werktijden die passen bij jouw persoonlijke situatie.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarbij je zelf je arbeidsvoorwaarden aan kunt passen naar jouw situatie en wensen. Je kunt ervoor kiezen om deze bijvoorbeeld uit te ruilen tegen een abonnement op de sportschool of een fiets
 • Een pensioenregeling bij PFZW, waarbij de werkgever 50% inlegt
 • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% én reiskostenvergoeding
 • Balansbudget van € 500 bruto o.b.v. een fulltime dienstverband (kies zelf voor uitbetaling, inzet voor een opleiding of verlof)
 • Ontwikkelmogelijkheden, pak een studie op of groei door binnen GGZWNB. We helpen je verder met jouw ambities. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot online trainingen in jouw persoonlijke account van GoodHabitz. Jij bepaalt zelf wat, waar en wanneer je leert
 • Direct een vaste aanstelling

Enthousiast? Solliciteer dan direct.
Ben je direct enthousiast en ervan overtuigd dat je bij ons wilt werken?
Aarzel dan niet en reageer direct via de sollicitatie button.

Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Contactpersoon: Astrid Groeneveld - Oosterwaal
Telefoonnummer: 06-82146917
E-mail: a.groeneveld-oosterwaal@ggzwnb.nl
Locatie vacature: Halsteren

Contact

Astrid Groeneveld - Oosterwaal
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Sint Jozefoord

Kwaliteitsverpleegkundige

Nuland
32 - 36 uur
GGZ Westelijk Noord-Brabant

SPV voor IHT en Crisisdienst

Halsteren
24 - 36 uur