begeleider niv 4

Begeleider locatie De Melanen (PHV) 28 - 32 uur

Halsteren
Cliënten en collega’s kunnen altijd op jou rekenen!
In de rol van begeleider weet jij waar de behoeftes van de cliënten liggen en staat hun welzijn altijd voorop.
Zoek jij uitdaging in de wereld van de psychiatrie en draag jij ouderen een warm hart toe?

Dan is dit de perfecte match voor jou!

Wat ga je doen
Geen dag is hetzelfde en dat is nu juist de uitdaging die jij zoekt. Het welzijn van de cliënten staat hierbij altijd voorop. Jij voelt aan waar de behoeftes liggen en je houdt rekening met de gewoontes van de cliënten. Van ons krijg jij de vrijheid om jouw functie naar eigen inzicht in te vullen. Ons team kijkt uit naar een betrokken en positief ingestelde collega.

Als begeleider kijk je samen met de cliënten naar mogelijkheden om aan hun behoeften en wensen te voldoen. Zelfredzaamheid en eigen regie spelen hierin een grote rol. Daarnaast heb jij een belangrijke taak om achteruitgang te gesignaleerden bij een cliënt. Jij hebt korte lijntjes met onder andere de huisarts, fysiotherapeut en ergotherapeut. In samenspraak met de cliënt en jouw collega’s binnen het multidisciplinair team bekijk je wat de beste manier is om verdere achteruitgang tegen te gaan.

Met jouw passie voor de somatische en psychiatrische zorg en inzicht in de 24 uurs zorg, ben jij in staat om de zorgplannen te organiseren en realiseren. Als deskundige bied je de specialistische zorg en sociale begeleiding naast het bewaken van de continuïteit en het ondersteunen bij de ADL.

Als betrokken medewerker signaleer je veranderingen in de gezondheidstoestand van de cliënt en past zelfstandig het zorgplan op onderdelen daarop aan.

Waar ga je werken
De residentiele zorg ondersteunt mensen met een ernstige psychische aandoening (EPA) in hun herstelproces, zoals zij dat graag willen. Afdeling PHV van locatie De Melanen, maken deel uit van het zorggebouw. Op de afdeling PHV (Psychiatrische HulpVerlening) wonen voornamelijk cliënten (60+) met ernstige psychische aandoeningen. Al deze cliënten zijn uniek. Er is sprake van veel groepsdynamiek waar cliënten aan de slag gaan met verschillende activiteiten die worden georganiseerd. Als team zorgen wij voor structuur en begeleiding. Wij hebben oog voor welzijn en belevingsgerichte zorg.

Stabilisatie, eigen regie en vooruitgang waar dit kan, is ons uitgangspunt, zodat iedere cliënt een kwalitatief goed leven kan blijven leiden.

Wat vragen wij van jou
 • Je hebt een relevante MBO-4 opleiding afgerond
 • Je bent in staat om op professionele wijze om te gaan met "afstand" en "nabijheid". Daarnaast ben je vakbekwaam en integer
 • Je hebt affiniteit met ouderen en interesse in de wereld van de psychiatrie
 • Je bent flexibel, want wij werken met onregelmatige diensten

Wat bieden wij jou
 • Een salaris conform de cao GGZ (FWG 40) tussen de € 2.387,- en € 3.541,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats op basis van relevante werkervaring
 • 166 vakantie-uren en een Levensfasebudget (LFB) van 35 uur o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarbij je zelf je arbeidsvoorwaarden aan kunt passen naar jouw situatie en wensen. Je kunt ervoor kiezen om deze bijvoorbeeld uit te ruilen tegen een abonnement op de sportschool of een fiets
 • Een pensioenregeling bij PFZW, waarbij de werkgever 50% inlegt
 • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% én reiskostenvergoeding
 • Balansbudget van €500,- bruto o.b.v. een fulltime dienstverband (kies zelf voor uitbetaling, inzet voor een opleiding of verlof)
 • In augustus 2024 ontvang je eenmalig een uitkering van 1% van het jaarsalaris en op 1 december 2024 vindt er een cao-salarisverhoging plaats van 4%.
 • Ontwikkelmogelijkheden, pak een studie op of groei door binnen GGZWNB. We helpen je verder met jouw ambities. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot online trainingen in jouw persoonlijke account van GoodHabitz. Jij bepaalt zelf wat, waar en wanneer je leert
 • Direct een vast contract

Enthousiast? Solliciteer dan direct.
Ben je direct enthousiast en ervan overtuigd dat je bij ons wilt werken?
Aarzel dan niet en reageer direct via de sollicitatie button.

Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Contactpersoon: Edith Aarts - de Weert

Telefoonnr. werk: 06-22167674

E-mail werk: e.aarts-deweert@ggzwnb.nl

Locatie vacature: Halsteren

Contact

Elisabeth Adriana Cornelia Johanna Aarts - de Weert
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Sterk Huis

Mentor jonge vluchtelingen 24-uurs opvang

Goirle
28 - 36 uur
SDW

Persoonlijk Begeleider Ouder met Kind

Roosendaal
24 - 32 uur
Landgoed Nuwenhuys Dagverrijking

Zorgbegeleider groep dagbesteding / Activiteitenbegeleider

Breda
28 - 32 uur