zoekt een

Open sollicitatie

Prisma is een organisatie in de gehandicaptenzorg. Prisma is er voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken. Wij vinden dat iedereen zo gewoon mogelijk moet kunnen leven.

Al meer dan 100 jaar ondersteunen wij ruim 2.000 mensen met een beperking in Brabant. We doen dit met 2.300 medewerkers en 700 vrijwilligers die verder kijken dan de standaard zorg. Zij dragen zorg voor het feit dat persoonlijke behoeften, mogelijkheden en talenten leidend zijn. Op deze manier is er zoveel mogelijk eigen regie en mogelijkheid tot een waardevolle plek in de samenleving.

Met wie ga je werken?
Aan de hand van een kennismakingsgesprek met een recruiter gaan we kijken wat jouw wensen zijn en welke locatie het meest passend is.

Wil je aan het werk als flexer op meerdere locaties dan is dit ook zeker mogelijk.

Je komt te werken op een woonlocatie, dagbesteding, ouderinitiatief, of binnen ambulant. In de functie van assistent begeleider, begeleider, persoonlijk begeleider of begeleider niveau 5, afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Dit ben jij
Jij hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg. Je wilt graag middels zorg en/of begeleiding aan de slag met cliënten om hen een mooie dag te bezorgen.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Uren in overleg
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg.
  • Naast vakantie uren krijg je balansverlof.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Prisma is een goede werkgeveren dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Jij werkt met passie en plezier. De visie van Prisma zet jij om in ondersteuning en je denkt vanuit mogelijkheden. Je kent jouw sterke kanten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang om collega's feedback te geven. Je hebt een helikopterview, bent representatief en klantvriendelijk. Daadkrachtig en resultaatgericht ga je te werk en neemt je omgeving op natuurlijke wijze mee in jouw ideeën.

We leggen de nadruk op bevlogenheid, brede inzetbaarheid, flexibiliteit en gezondheid. Dat betekent dat we van medewerkers verwachten dat zij zich verantwoordelijk voelen voor het behalen van resultaten en dat zij continu oog hebben voor hun ontwikkeling en gezondheid. Met ons opleidingsaanbod en gezondheidsbeleid stimuleren en ondersteunen we dit. Daarnaast betekent het dat we medewerkers een loopbaan aanbieden in plaats van een functie op een locatie.

Relevante eisen
  • Je hebt een opleiding in de richting zorg&welzijn of bent bereid deze te gaan behalen.
  • Onregelmatig werken is voor jou geen probleem.

Mocht je vragen hebben over werken bij prisma/opleidingen/locaties neem dan contact op met 1 van onze recruiters via; 06-25169886. Dit kan telefonisch maar ook via whatsapp!

Per mail mag ook op; recruitment@prismanet.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Nicole Akkermans - Kuijsten
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Assistent begeleider MVG - de Hemmense boerderij, Hemmen

Hemmen
20 - 36 uur
Huisartspraktijk Waale

Physician Assistant in opleiding 32 uur/week

Breda
Parttime
Valkenhof

Thuisondersteuner

Valkenswaard
In overleg