zoekt een

Stage MBO/HBO regio Noord-Brabant

Ontdek hoe mooi het is om te zorgen voor mensen met een beperking. Bij Prisma verbreed je jouw blik. Je krijgt van ons de kans om je te ontwikkelen binnen verschillende disciplines van het vakgebied. Het draait bij ons om echt contact, of je nu verzorgt, begeleidt of verpleegt.

Je kunt bij ons terecht voor een stageplek met verschillende opleidingen in de richting van zorg&welzijn op zowel mbo niveau 3/4 als hbo. We hebben ook enkele plekken beschikbaar voor wo studenten.

We hebben stageplekken binnen het gehele werkgebied van prisma wat zich voornamelijk richt op Noord-Brabant.

Met wie ga je werken?
Tijdens jouw dagdiensten of onregelmatige diensten ontdek je meerdere facetten van de verzorging. Natuurlijk voer je de taken uit die jouw opleiding van je verwacht, maar daarnaast heb je ruimte om cliënten te leren kennen en contact met ze te maken. Je let goed op lichaamstaal en speelt in op wat de cliënt nodig heeft. Hierin word je begeleid door iemand die dezelfde opleiding heeft genoten als jij.

Dit ben jij
Jij studeert aan het mbo/hbo in de richting van zorg&welzijn en je bent nieuwsgierig naar de gehandicaptenzorg. Jij stelt je open voor verschillende doelgroepen.

Jouw arbeidsvoorwaarden
 • Je ontvangt een stagevergoeding conform de cao gehandicaptenzorg; Stagiairs hebben recht op stagevergoeding indien het een stage betreft die aan de volgende voorwaarden voldoet:
 • De stage wordt in het opleidingsprotocol als een verplichte stage aangemerkt;
 • De stage duurt langer dan een maand;
 • De stage heeft een minimale omvang van 150 uur.
 • De hoogte van de stagevergoeding bedraagt € 400,- bruto per maand voor een stage van gemiddeld 36 uur per week, inclusief onkostenvergoeding (waaronder mede de reiskosten woon-werkverkeer en telefoonkosten worden verstaan). Loop je minder dan 36 uur stage per week dan is de vergoeding naar rato.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Jij wilt graag zorgen voor mensen met een beperking en hen een mooie dag bezorgen. Jij denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Ook ben je een kei in samenwerken en kun je goed omgaan met feedback. Jij hebt een leergierige houding en je deinst niet terug voor een uitdaging.

Relevante eisen
Je bent ingeschreven bij één van de volgende opleidingen:
 • Verzorgende ig niveau 3
 • Maatschappelijke zorg niveau 3/4
 • Mbo of Hbo verpleegkunde
 • Hbo social work
 • Hbo pedagogiek
 • Universitaire studie in de richting van zorg&welzijn

Staat je opleiding er niet tussen maar denk je dat een stage bij ons toch passend kan zijn neem dan gerust even contact op;

Bij vragen neem contact met; recruitment@prismanet.nl

Contact

Charlotte de Cler
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Meewerk- of afstudeerstage social media

's-Hertogenbosch
24 - 36 uur
Neos

Stagiair(e) Trajectbegeleider (HBO)

Eindhoven
32 - 36 uur
Robert Coppes Stichting

Stagiaire maatschappelijke zorg

Vught
In overleg