zoekt een

Persoonlijk Begeleider LVB+

Functieomschrijving

Voor Waterkant 15 - 17 zijn wij op zoek naar een (persoonlijk) begeleider LVB+. Word jij onze krachtige verbinder? Het aantal uur bepalen we samen met jou in overleg.

Als persoonlijk begeleider LVB+ ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een aantal cliënten. Samen met de cliënt, de familie en andere professionals, bepaal je doelen die jouw cliënt wil behalen. Jullie werken samen naar deze doelen toe. Er wordt methodisch gewerkt aan MIJN PLAN, waarbij we proberen de cliënten zoveel als mogelijk te betrekken. De cliënten hebben allemaal hun eigen uitdagingen maar ze hebben jou heel hard nodig, ook als ze heel duidelijk aangeven dat ze het zelf kunnen. Je mag blijven begeleiden, volharden en iedere keer weer nieuwe kansen zien en pakken. Dit zijn allemaal eigenschappen die we zoeken in een nieuwe collega. Je werkt samen met je collega's in onregelmatige diensten, zowel overdag als in de avond, in weekenden en op feestdagen. Uiteraard houden we wel rekening met jouw voorkeuren zodat je vaste sportavond gewoon door kan gaan.


Als begeleider vertaal je de zorgvragen van de cliënten in het dagelijkse leven en volg je het persoonlijk zorgplan dat is opgesteld door de persoonlijk begeleiders. Je werkt nauw samen met de cliënt, hun netwerk en je collega’s. Samen zijn jullie één team. Je verzorgt en ondersteunt de cliënten daar waar nodig. Je zet cliënten in hun kracht en kijkt naar wat er goed gaat en wat iemand nog kan en wil leren.


De locatie

Waterkant 15 - 17 in Rosmalen is een geschakelde woongroep voor (jong)volwassen mensen met een matig tot licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Deze locatie bevindt zich op het terrein De Binckhorst in Rosmalen. De negen cliënten die op Waterkant 15 wonen zijn bekend met complexe problematiek, waarbij de verstandelijke beperking samengaat met andere problematiek. We spreken bij deze cliënten van moeilijk verstaanbaar gedrag wat zich veelal uit in (verbale) agressie naar zichzelf, anderen en materialen. In hun vrije tijd gaan ze graag op pad. Samen met begeleiding en familie worden activiteiten ondernomen en neemt een groot deel cliënten deel aan activiteiten die worden georganiseerd door team Vrije Tijd.

Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?
 • je hebt een afgeronde zorggerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau 4 om als persoonlijk begeleider aan de slag te gaan
 • je hebt een afgeronde zorggerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau 3 om als begeleider aan de slag te gaan
 • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kan snel schakelen tussen een grote diversiteit aan ondersteuningsvragen en gesprekspartner
 • je hebt geduld en uithoudingsvermogen
 • je gaat uit van het nemen van eigen verantwoordelijkheid en regie, zowel bij de cliënt als bij jezelf
 • je kan en wil reflecteren op jouw eigen handelen om het volgende keer nog beter te doen
 • je weet op een professionele manier een vertrouwensband met de cliënt op te bouwen en dit na een relatief korte tijd ook weer professioneel af te bouwen
 • je brengt een dosis humor met je mee

Wat hebben wij jou te bieden?
 • een contract voor het urenaantal dat jij wil
 • een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • als begeleider een brutosalaris tussen €2617 en €3535 per maand op basis van 36 uur (schaal 40 CAO GHZ)
 • als persoonlijk begeleider een brutosalaris tussen €2766 en €3861 per maand op basis van 36 uur (schaal 45 CAO GHZ)
 • een eindejaarsuitkering
 • een vergoeding voor reiskosten, sport en een fiets
 • uitgebreid aanbod aan workshops en ondersteuning om met energie en geïnspireerd aan het werk te blijven


Solliciteren

We zien je reactie graag tegemoet en nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kan je terecht bij onze recruiters via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022.


Als onderdeel van de selectieprocedure wordt een emotionele intelligentie test (EQ-i) afgenomen. Deze test geeft inzicht in belastbaarheid en persoonlijke eigenschappen die belangrijk zijn voor het werken met deze doelgroep.


Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

GGZ Westelijk Noord-Brabant

Lid Klachtencommissie

Halsteren
In overleg
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg