Zorgopleiding bij TWB

Wil je graag als zorgprofessional aan de slag, maar heb je nog geen diploma of ervaring of heb je de stap nooit durven zetten? Kom dan bij ons werken en leren! Start met Samen Leren in de Wijk en word onze nieuwe collega in opleiding. Als collega in opleiding leer je in de praktijk, werk je toe naar een diploma of certificaat en ontvang je direct een salaris als volwaardig zorgprofessional voor het niveau dat je leert.

Leren in de praktijk
Wil je niet meer naar school, maar meteen leren in de praktijk? Dan is Samen Leren in de Wijk iets voor jou! Bij TWB is het mogelijk een opleiding te volgen waar jij regie hebt over je eigen leerproces. Met behulp van ons principe 'opleiden per niveau' groei jij naar de functie van helpende, verzorgende C, verzorgende-IG of verpleegkundige.

De basis voor deze onderwijsvorm zijn jouw kwaliteiten, talenten en situaties die je in de praktijk tegenkomt. Na een goede basis ben jij er klaar voor om in de wijk aan de slag te gaan. Middels het praktijkgericht werken en leren en het bezoeken van leerwerkplaatsen maak je aantoonbare studie uren. Daarnaast loop je 4 uur per week stage en besteed je gemiddeld 6 uur per week aan zelfstudie. Je krijgt hierbij professionele begeleiding van docenten, een werkbegeleider, coach en vakspecialisten. Zo leren we van en met elkaar! Heb je de opleiding afgerond? Dan ontvang je een erkend mbo-diploma of certificaat. Iedere maand kennen we een instroom- en afstudeermogelijkheid.

Wil je meer weten over de inhoud van de opleidingen? Lees dan verder op onze leren bij TWB pagina.

Zo maak jij het verschil
Nadat je bent ingewerkt ga je zelfstandig aan de slag bij de cliënt thuis. Elke cliënt heeft zijn eigen verhaal en ieder mens is verschillend, dit maakt het werk bijzonder!

Je cliënten zijn meestal ouder, (chronisch) ziek of lichamelijk of mentaal beperkt. Cliënten vinden het fijn om naast de zorg die ze nodig hebben ook een luisterend oor te krijgen. Ze zijn blij dat je komt en met jouw ondersteuning blijven zij langer wonen in hun vertrouwde thuisomgeving.

Wij bieden jou
  • Een leerarbeidsovereenkomst variërend tussen de 16 en 24 uur in per week
  • Een passend salaris conform de cao VVT in de functieschaal waarvoor je in opleiding bent
  • Bovenop het loon een onregelmatigheidstoeslag, een reiskostenvergoeding en je bouwt vakantiedagen en vakantiegeld op
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Een baangarantie binnen onze organisatie na afstuderen
  • Een mogelijkheid tot doorgroeien, ook na je studie

Wij vragen van jou
  • Dat je inzetbaar bent op wisselende diensten, zowel in de ochtend- middag- avond en in de weekenden
  • Dat je een groot portie doorzettingsvermogen hebt, je bent verantwoordelijk voor je eigen leerproces

Contact

Madeleine de Jonge
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Leerling

Vught
24 - 28 uur
Catharina Ziekenhuis

Opleidingsplaats HBO MBRT-duaal afdeling Radiologie - parttime

Eindhoven
28 - 32 uur