Medewerker restaurant - koffiebar

Zorgexpertisehuis Liduina is per direct op zoek naar een medewerker restaurant/koffiebar voor 14 tot 20 uur per week.

Het Zorgexpertisehuis biedt een fijne woonomgeving voor 180 bewoners met somatische aandoeningen of dementie. We hebben veel expertisefuncties in huis: hospice, revalidatieafdeling, speciale afdeling voor mensen met complex gedrag of ernstig overgewicht. 

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.
 
De functie in hoofdlijnen
Voor ons restaurant en koffiebar zijn wij op zoek naar een enthousiaste horeca (food)fanaat. Het betreft een uitdagende functie van 14 tot 20 uur per week. De werktijden voor het restaurant en de koffiebar zijn tussen 8.30-20.00 uur, er wordt tevens beroep op je gedaan tijdens weekenden en vakantieperiodes. Regelmatig vinden er evenementen plaats buiten de regulieren werktijden en/of in de avonduren.

Jouw recept:
•    Je hebt een passie voor eten en drinken;
•    Gastvrijheid is je op je lijf geschreven; 
•    Je hebt affiniteit in het bereiden van zowel koude als warme gerechten;
•    Je weet gerechten met de juiste uitstraling te presenteren;
•    Je bent samen met het team verantwoordelijk voor de gehele foodbeleving van onze gasten;
•    Je bent de spin in het web en je kan snel schakelen;
•    Je weet van aanpakken en bent flexibel inzetbaar.

Wij vragen

Jij bezit de volgende ingrediënten:
Je hebt een afgeronde MBO-(horeca)opleiding en werkervaring in de bedrijfscatering of horeca. Natuurlijk beschik je over goede contactuele eigenschappen en heb je een uitstekend gevoel voor sfeer. Je bent representatief in woord en daad, enthousiast en creatief. Je bent iemand die het werk ‘ziet’, zelfstandig en in een team kan werken en onze klant graag dat beetje extra service wil bieden.

Wij serveren:

Een tijdelijk contract voor de periode van 7 maanden met een proeftijd van één maand. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. De functie van cliëntondersteuner is ingeschaald in FWG 20 (minimaal € 2.236,57 en maximaal € 2.772,02 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8.33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.

Interesse?
Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Sharon van Uden via 0411-634000. 
Wij ontvangen graag je sollicitatie met cv bij voorkeur via link: https://www.werkenbijzgem.nl/vacatures-2/103-310-medewerker-restaurant-koffiebar
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-310.  

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Stichting WIJeindhoven

Generalist (24 tot 36 uur)

Eindhoven
24 - 36 uur
Zorggroep Het Huisartsenteam

Praktijkondersteuner Somatiek

Etten-Leur
8 - 12 uur