Verpleegkundige

Verpleegkundige MBO locatie De Melanen (PHV) 24-32 uur

Cliënten en collega’s kunnen altijd op jou rekenen!
In de rol van verpleegkundige weet jij waar de behoeftes van de cliënten liggen en staat hun welzijn altijd voorop.
Zoek jij uitdaging in de wereld van de psychiatrie en draag jij ouderen een warm hart toe?
Dan is dit de perfecte match voor jou!

Ben je gediplomeerd, maar heb je nog geen werkervaring? Ook dan nodigen wij je uit voor een kennismaking!

Wat ga je doen
Met jouw passie voor de somatische en psychiatrische zorg en inzicht in de 24 uurs zorg, ben jij in staat om de zorgplannen te organiseren en realiseren. Met jouw verpleegtechnische handelingen, volgens de wet BIG, verricht jij, in opdracht van de arts, voorbehouden en risicovolle zorg waaronder het verstrekken en beheren van opiaten. Als deskundige bied je de specialistische zorg en sociale begeleiding naast het bewaken van de continuïteit en het ondersteunen bij de ADL.

Als betrokken medewerker signaleer je veranderingen in de gezondheidstoestand van de cliënt en past zelfstandig het zorgplan op onderdelen daarop aan. Je rapporteert verpleegkundige observaties t.b.v. diagnostiek.

Waar ga je werken
Je gaat als verpleegkundige aan de slag op locatie De Melanen, afdeling PHV (Psychiatrische HulpVerlening). Een afdeling waar cliënten, veelal 60+, met ernstige psychische aandoeningen wonen.

Alle cliënten zijn uniek, met eigen wensen en behoeften. We proberen deze wensen en behoeften zoveel mogelijk te vervullen door, waar mogelijk, samen met de cliënt keuzes te maken op allerlei gebieden. Het uitgangspunt van Melanen PHV is om de cliënten een zo kwalitatief goed mogelijk leven te laten leiden, door het stimuleren van zelfredzaamheid en eigen regie. Wanneer achteruitgang wordt gesignaleerd bij een cliënt, kan jij, door de korte lijntjes die je hebt met onder andere de huisarts, fysiotherapeut en ergotherapeut in samenspraak met de cliënt met een multidisciplinair team bekijken wat de beste manier is om verdere achteruitgang tegen te gaan.

Binnen Melanen PHV is er sprake van veel groepsdynamiek waar cliënten aan de slag gaan met verschillende activiteiten die worden georganiseerd. Als lid van het team op Melanen PHV word je vrij gelaten om zelf ook activiteiten te organiseren voor de cliënten. Zo is bijvoorbeeld een klein rondje lopen op het prachtige landgoed waar De Melanen zich bevindt absoluut geen straf voor zowel de cliënt als jijzelf. Je komt te werken in een prettige werkomgeving met fijne collega’s in een enthousiast team waarin iedereen elkaar respecteert. Binnen het team heb je de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen, collega’s helpen hier graag bij.

Wat vragen wij van jou

 • Een diploma voor de opleiding MBO-4 Verpleegkunde en een BIG registratie
 • Werkervaring is welkom! Heb je dit niet, ook dan maken wij graag kennis met jou
 • Je bent in staat om op professionele wijze om te gaan met "afstand" en "nabijheid"
 • Je bent gedreven in je vak en gaat geen uitdaging uit de weg
 • Je werkt graag in teamverband en kunt ook goed zelfstandig werken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel


Wat bieden wij jou
Benieuwd of deze baan als verpleegkundige bij je past? Loop dan eens een dienst met ons mee. Wij bieden jou graag de gelegenheid om vrijblijvend kennis kunt maken met onze collega’s en de doelgroep.

 • Een salaris conform de cao GGZ (FWG 45 ) tussen de € 2.451 ,- en € 3.863 ,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats op basis van relevante werkervaring
 • 166 vakantie-uren en een Levensfasebudget (LFB) van 35 uur o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarbij je zelf je arbeidsvoorwaarden aan kunt passen naar jouw situatie en wensen. Je kunt er voor kiezen om deze bijvoorbeeld uit te ruilen tegen een abonnement op de sportschool of een fiets
 • Een pensioenregeling bij PFZW, waarbij de werkgever 50% inlegt
 • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% én reiskostenvergoeding
 • Balansbudget van € 500 bruto o.b.v. een fulltime dienstverband (kies zelf voor uitbetaling, inzet voor een opleiding of verlof)
 • In augustus 2024 is sprake van een eenmalige uitkering van 1% van het jaarsalaris en op 1 december vindt er een cao salarisverhoging plaats van 4%
 • Ontwikkelmogelijkheden, pak een studie op of groei door binnen GGZWNB. We helpen je verder met jouw ambities. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot online trainingen in jouw persoonlijke account van GoodHabitz. Jij bepaalt zelf wat, waar en wanneer je leert
 • Uitzicht op een vast dienstverband


Enthousiast? Solliciteer dan direct.
Ben je direct enthousiast en ervan overtuigd dat dit dé baan is die jij zoekt?
Aarzel dan niet en reageer direct via de sollicitatie button.

Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contact

Edith Aarts - de Weert
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Park Zuiderhout

Verpleegkundige - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg