Verzorgende IG - nachtdienst

Zorgexpertisehuis Liduina is per direct op zoek naar een verzorgende IG nachtdienst voor 24 uur per week. 
Meer contracturen bespreekbaar in combinatie met dagdienst.

Het Zorgexpertisehuis biedt een fijne woonomgeving voor 180 bewoners met somatische aandoeningen of dementie. We hebben veel expertisefuncties in huis: hospice, revalidatieafdeling, speciale afdeling voor mensen met complex gedrag of ernstig overgewicht. 

We hebben een vast nachtdienstteam, waarbij met de complete club zorg gedragen wordt voor de bewoners van Liduina. Inclusief de uitdaging van een hospice en obesicare. 

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.
 
De functie in hoofdlijnen
Als verzorgende IG ben je gedurende de nacht verantwoordelijk voor de zorg van onze bewoners op de zorgappartementen en de verpleegafdeling. De hieruit voortvloeiende rapportages noteer je in het digitale dossier. Je bent goed in prioriteiten stellen, want in de nacht kan het soms hectisch zijn. Het is daarom belangrijk dat je goed in kunt schatten welke zorg jouw acute aandacht vraagt. 
Tot jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden behoren:
•    Bieden van cliëntgerichte zorg aan individuele cliënten, die op lichamelijk en geestelijk gebied veel aandacht nodig hebben overeenkomstig met de zorgafspraken zoals vastgelegd in het zorgleefplan.
•    Bijdragen aan de continuïteit en kwaliteit van het welbevinden van de cliënten.
•    Stimuleren van cliënten om zelf mee te helpen daar waar mogelijk, pikt tips en wensen op (via de cliënten zelf of hun familie en mantelzorgers) en stimuleert de cliënten om in beweging te blijven.
•    Daarnaast ben je flexibel inzetbaar in nachtdiensten.

Wij vragen

Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG op niveau 3 en je werkt graag met ouderen. De zorgvisie, klantwaarden en kernwaarden van Zorggroep Elde Maasduinen zijn hierbij leidend. Medewerkers van Zorggroep Elde Maasduinen ontwikkelen zich tot eigentijdse professional waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap. Je bent bereid tot het volgen van aanvullende trainingen of opleidingen. In de dagelijkse werkzaamheden zijn de kernwaarden liefdevol, gastvrij, ruimdenkend, bevlogenheid en professionaliteit belangrijk. Daarnaast vind je het leuk om in een team te werken en ben je flexibel. Door een systeem van zelfroosteren heb je invloed op je werktijden.

Wij bieden

•    Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden;
•    Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, FWG 35 (minimaal € 2.391,72 en maximaal € 3.177,10 bruto per maand op fulltime basis);
•    Een dienstverband voor 24 uur per week;
•    De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo langmogelijk met plezier je werk kunt blijven doen; 
•    Een systeem van zelfroosteren waarbij je invloed hebt op je werktijden en daarnaast je de mogelijkheid biedt hierin jouw wensen aan te geven.

Interesse? 
Teamcoach: Elvera Wagenaar - Groenendaal
Telefoonnr: 06-82678711
E-mail: Elvera.Wagenaar@zgem.nl

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Huisartsenposten Oost-Brabant

Bestuurssecretaris

's-Hertogenbosch
28 - 32 uur
Jeugdbescherming Brabant

Klachtenfunctionaris

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
PoZoB

Management Support Professional

Veldhoven
Parttime