zoekt een

Coördinerend Verpleegkundige (NAH)

Ben jij als coördinerend MBO-/HBO-verpleegkundige (niveau 4 of 5) op zoek naar een bijzondere werkplek en kansen om je verder te ontwikkelen?

Ben jij een echte verbinder die de kwaliteit van zorg samen met je collega’s wil verbeteren? Vind je het leuk om een schakel te zijn tussen je team en de locatiemanager en je collega’s te coachen bij diverse aandachtsgebieden? Vind je het leuk om als verpleegkundige deel uit te maken van een enthousiast team? En vind je het een uitdaging om te werken met moeilijk hanteerbaar gedrag bij demente ouderen?

Dan is dit iets voor jou!
Bij Thebe Elisabeth zoeken we een coördinerend verpleegkundige (MBO- of HBO- niveau) voor 28 tot 36 uur per week. In deze functie ben je met je collega’s in een zelfstandig team verantwoordelijk voor de uitvoering van de zorg en de begeleiding van de bewoners gediagnostiseerd met dementie.

Naast je verpleegkundige taken is er in je rol als coördinerend verpleegkundige zo’n 25 tot 30% van je tijd beschikbaar om je teamleden te coachen binnen verschillende aandachtsvelden waarvan teamleden deel uit maken ten behoeve van het verbeteren van de kwaliteit. Dit doe je samen met de coördinerend verpleegkundigen uit de andere teams op de locatie. Binnen deze functie vorm je een belangrijke schakel tussen je team en de locatiemanager waarbij je over de grenzen van je team heen kijkt. Tevens ben je actief op zoek naar kwaliteitsverbetering en onderlinge verbinding. Je stelt de bewoner en het team centraal en organiseert daaromheen alle daarmee samenhangende ondersteunende werkzaamheden.

Thebe Elisabeth is een verpleeghuis dat zich kenmerkt door de specialistische zorg die geboden wordt. Er wonen o.a. cliënten met niet aangeboren hersenletsel, cliënten met een complexe psychogeriatrische zorgvraag en cliënten die afhankelijk zijn van beademingszorg. Dit betekent dat we binnen ons zorgcentrum staan voor een intensieve samenwerking tussen o.a. medewerker, cliënt, familie, specialistische behandelaren en artsen.

Afdeling Aanstede
Op de afdeling Aanstede wonen 16 bewoners in de leeftijd tot 60 jaar met een combinatie van NAH en somatische zorgvragen. Iedere bewoner woont in een eigen kamer en krijgt begeleiding bij zelfstandig wonen. Privacy wordt daarom ook zeer op prijs gesteld door hen. Daar waar nodig, wordt zorg geboden. Als zorgprofessional zie je het unieke in elk mens en weet je een omgeving te creëren die past bij de behoefte.

We nemen hier beslissingen in samenspraak en in afstemming met bewoners en hun naasten volgens het concept ‘Van zorg naar leven’. Bewoners blijven zo het leven leiden dat ze gewend zijn. Dat is het uitgangspunt voor elke vorm van welzijn, zorg en behandeling die wij bieden. We bespreken wat op dat moment de best passende zorg is, waarbij het geluk van de bewoner altijd op nummer 1 staat. We gaan hierbij uit van samenredzaamheid. Waarbij samen staat voor de bewoner, de naasten, medewerkers en vrijwilligers. Bekijk hier meer informatie over onze locatie.

We bieden samen dagelijks de beste zorg. Je volgt een inwerkprogramma en bepaalt je eigen ontwikkelpad ondersteund door een ontwikkelprogramma binnen Thebe.

Bewoners met NAH+ wonen binnen Thebe Elisabeth op diverse afdelingen. Hieronder vind je een beschrijving van deze afdelingen. Als je een voorkeur hebt voor een van de afdelingen, dan geef je dat bij je sollicitatie aan in het opmerkingenveld. Als je geen voorkeur hebt, dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden.

Over jou
  • Je bent in het bezit van een MBO-/HBO-opleiding verpleegkunde en BIG- geregistreerd;
  • Je vindt het leuk om te werken in een dynamische lerende organisatie die gericht is op continu verbeteren;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de kwaliteit van zorg in een vernieuwende omgeving;
  • Je anticipeert op ontwikkelingen en denkt in oplossingen;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
  • Ervaring met de doelgroep is een pre.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.620,33 - max. € 4.264,33, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt de functie van coördinerend verpleegkundige jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Puck van Berkel Email: puck.van.berkel@thebe.nl

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

S&L Zorg

Persoonlijk begeleider (Zorgcoördinator)

Bergen op Zoom
In overleg
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Verpleegkundig Medisch Assistent B

's-Hertogenbosch
28 - 32 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Verpleegkundige mbo - thuiszorg

Eindhoven
32 - 36 uur