zoekt een

Gespecialiseerd Verpleegkundige mbo/hbo Hazelaar - Corneille (V240020)

Wie ben jij en wat ga je doen
Als Gespecialiseerd Verpleegkundige bewaak en coördineer je de continuïteit van het zorgproces rondom de client. Je verzorgt, begeleidt en ondersteund de client, overeenkomstig met het zorg-/leef en behandelplan. Je denkt creatief mee over de mogelijkheden voor de clienten, durft veranderingen door te voeren en je collega's hierover te enthousiasmeren. Op die manier lever je een bijdrage aan de kwaliteit van de zorgverlening.

Je hebt voldoende vakinhoudelijke kennis in huis om handelingen te verrichten. Je werkt volgens het zorgplan, binnen de vastgestelde kaders en stelt rapportages op. Je hebt ook een coördinerende rol. Samen met je team draag je bij aan de zorg voor en het welzijn van onze bewoners. Je zit vol passie, creativiteit en positiviteit en je neemt daar je collega’s in mee. Wij zien veel revalidatie clienten met complexe zorgvragen bij ons binnenkomen.

Meer weten?
Bel met Anouk Kivits, Senior verpleegkundige, 06-28 89 13 16 en/of Anke Horrevorts- Swaans, Senior verpleegkundige 013- 464 4937.

Wat kun je van ons verwachten
 • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
 • Een salaris van voor mbo niveau 4 van €3.097,07 - €3.754,41 per maand (FWG45) en voor hbo €3.177,10 - €4.264,33 per maand (FWG50) bij een 36-urige werkweek. Een aanloopperiodiek kan van toepassing zijn.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24-32 uren per week, in te vullen in alle diensten volgens rooster. Het aantal uren is bespreekbaar.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
 • Daarnaast hebben we gevarieerde en aantrekkelijke regelingen, zoals een fietsenplan en collectiviteitkortingen op het gebied van verzekeringen en vrijetijdsbesteding.
 • We bieden je volop ruimte voor ontwikkeling en schenken veel aandacht aan scholing en deskundigheidsbevordering.

Jouw kennis en vaardigheden
 • Je hebt een diploma mbo- (NLQF 4) of hbo-diploma diploma (NLQF 6) verpleegkundige met BIG-registratie.
 • Ervaring in de Geriatrische Revalidatie Zorg en het daarbij behorende therapeutische klimaat en (M)ZIC ervaring is zeker een pluspunt.
 • Iemand die zelfstandig kan werken binnen de gegeven richtlijnen, procedures en protocollen en die in staat is om knelpunten in de dagelijkse zorg zelfstandig op te En samen met studenten wil werken/ kennis uitwisselen.
 • Een verpleegkundige die het op de afdeling aanwezige leerklimaat onderschrijft en kan uitdragen naar vaste medewerkers/studenten.

Kom je bij De Wever werken, dan vragen wij je om een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG). Uiteraard vergoeden wij de kosten.

Waar werk je
Afdeling Corneille is een gespecialiseerde afdeling met complexe zorg, waar naast lichamelijke en psychische zorg, structuur de boventoon voert. Op de afdeling verblijven cliënten met verschillende ziektebeelden, waaronder NAH, Korsakov en CVA. Ook GGZ gerelateerde zorg wordt geboden op deze afdeling.

De afdeling bestaat uit twee teams en per team verschillende leefmilieus zoals:
 • Sfeer; met als doel om een warme, stimulerende omgeving te creëren waarbij sociale interacties ondersteund worden
 • balans; met als doel een veilige, huiselijke en gestructureerde leefomgeving voor cliënten die behoefte hebben aan extra ondersteuning in de zorg
 • begrenzing; met als doel een veilige omgeving te creëren door prikkelreductie, het bieden van houvast en het inspelen op de eigenheid van de bewoners waardoor gedragsproblemen en conflicten worden verminderd
 • structuur; met als doel een veilige omgeving te creëren door structuur en duidelijkheid waardoor de zelfredzaamheid van de bewoners vergroot wordt.

Deze leefmilieus worden afgestemd op de aanwezige clientengroep en kunnen in de tijd wisselen.

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Anouk Kivits, Senior Verpleegkundige
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Rivas Zorggroep

BBL verpleegkunde regulier september 2024

Gorinchem
24 - 28 uur
S&L Zorg

Persoonlijk begeleider (Zorgcoördinator)

Bergen op Zoom
In overleg
Vitalis WoonZorg Groep

Verpleegkundige mbo - thuiszorg

Eindhoven
32 - 36 uur