zoekt een

Verzorgende IG Niveau 3 in de thuiszorg

Ben jij die zorgprofessional met een hart vol empathie en een passie voor het verbeteren van levens? Biedt je graag de beste zorg, met een persoonlijk tintje in de thuisomgeving van de cliënt? Dan is deze vacature voor Verzorgende bij ProActief Thuis iets voor jou! 

Organisatiebeschrijving
Wij vinden dat iedereen de juiste zorg verdient. ProActief Thuis is ontstaan uit een verlangen om te erkennen dat de kern van alles wat we doen zorg is. Zorg voor onze collega’s, zorg voor onze klanten en ook zorg voor onze vrienden, families en gemeenschappen. Een organisatie met liefde voor de mens. Samenwerken om onze mensen en klanten te ondersteunen en aan te moedigen om hun doelen te bereiken, hoe groot of klein ze ook zijn, daar gaat het ons om.  

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG biedt jij onze cliënten de juiste zorg, verpleging en begeleiding in hun eigen vertrouwde omgeving. Je helpt met algemeen dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en verpleegtechnische handelingen. Hierbij begeleid en stimuleer jij de cliënten tot meer zelfredzaamheid.  Je beoordeelt het welzijn van de cliënt, signaleert en rapporteert veranderingen in de zorgvraag en onderneemt eventueel acties ter verbetering van de situatie en de zorg van de cliënt. Wij hechten veel waarde aan betrokkenheid en samenwerken, zowel met de cliënt als met je collega’s.

Wie ben jij?
Als persoon ben je zorgzaam, flexibel en betrokken. Je weet van aanpakken en werkt graag samen met de cliënt en je team om de beste zorg te bepalen. Je kunt zelfstandig werken en neemt initiatief om de zorgkwaliteit te waarborgen. Je handelt ethisch en vertrouwelijk in overeenstemming met de geldende regels en richtlijnen. Sociale vaardigheden zoals inlevingsvermogen en hulpvaardigheid zijn belangrijk bij het verzorgen en begeleiden van cliënten. Verder ben je gemotiveerd, oplossingsgericht en communicatief vaardig. 

Daarnaast vragen we het volgende:

 • MBO-diploma Verzorgende IG niveau 3
 • Je kunt een VOG overleggen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Woonachtig in omgeving Eindhoven
 • Eigen vervoer is een pré 


Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en betekenisvolle baan waarin je een waardevolle bijdrage levert aan de zorg
 • Een ondersteunende werkomgeving waarin je kunt groeien en leren
 • Salaris tussen 2.391,72 en 3.177,10 afhankelijk van ervaring
 • Contract type en aantal uren bespreekbaar
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheden voor doorontwikkeling en vakspecialisatie

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

(Persoonlijk) begeleider EMB/ Verzorgende IG/Verpleegkundige ...

's-Hertogenbosch
12 - 28 uur
Sint Anna

Verzorgende IG (Nachtteam)

Boxmeer
20 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur