zoekt een

Verpleegkundige MBO Niveau 4 in de thuiszorg

Ben jij een verpleegkundige met een passie voor persoonlijke zorg, en droom jij ervan om het verschil te maken in het leven van mensen, recht in hun eigen vertrouwde omgeving? Dan is onze vacature bij ProActief Thuis iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een dynamische en toegewijde verpleegkundige om ons gepassioneerde thuiszorgteam te versterken.

Organisatiebeschrijving 
Wij vinden dat iedereen de juiste zorg verdient. ProActief Thuis is ontstaan uit een verlangen om te erkennen dat de kern van alles wat we doen zorg is. Zorg voor onze collega’s, zorg voor onze klanten en ook zorg voor onze vrienden, families en gemeenschappen. Een organisatie met liefde voor de mens. Samenwerken om onze mensen en klanten te ondersteunen en aan te moedigen om hun doelen te bereiken, hoe groot of klein ze ook zijn, daar gaat het ons om.  

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige niveau 4 speel je een leidende rol in het bieden van hoogwaardige zorg aan onze cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving. Je verricht verpleegkundige en verzorgende taken in de thuissituatie van de cliënt. Jij zorgt voor een dagelijkse planning en prioriteiten op basis van het zorgplan en de behoefte van de cliënt. Uiteraard verricht jij de verpleegtechnische handelingen voor de cliënt en ondersteun je de taken van het verpleegkundige proces, zoals de diagnose, interventie en evaluatie. Jij onderhoudt contact met het interne team, maar ook met huisartsen, ziekenhuizen en andere betrokkenen.  Als verpleegkundige stimuleer je de zelfredzaamheid van de cliënten en signaleer je veranderingen in de gezondheids- en leefsituatie van de cliënt.

Wie ben jij?
Je kunt zelfstandig werken en bent in staat om kritische beslissingen te nemen. Je hebt aantoonbare ervaring in de thuiszorg of een vergelijkbare setting en beschikt over de benodigde klinische vaardigheden. Als persoon ben je zorgzaam, flexibel en betrokken. Je weet van aanpakken en werkt graag samen met de cliënt en je team om de beste zorg te bepalen. Sociale vaardigheden zoals inlevingsvermogen en hulpvaardigheid zijn belangrijk bij het verzorgen en begeleiden van cliënten. Verder ben je gemotiveerd, oplossingsgericht en communicatief vaardig. 

Daarnaast vragen we het volgende:

 • MBO Verpleegkundige niveau 4 of bent bereid dit bij ons te behalen
 • BIG registratie
 • Je kunt een VOG overleggen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Woonachtig in omgeving Eindhoven
 • Eigen vervoer is een pré 


Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en betekenisvolle baan waarin je een waardevolle bijdrage levert in de levens van anderen
 • Een ondersteunende werkomgeving waarin je kunt groeien en leren
 • Salaris tussen 2.620,33 en 3.417,15 afhankelijk van ervaring
 • Contract type en aantal uren bespreekbaar
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheden voor doorontwikkeling en vakspecialisatie

Recente vacatures

tanteLouise

Teamleider, Het Nieuwe ABG

Bergen op Zoom
32 - 36 uur
Novadic-Kentron

Verpleegkundige Kliniek Breda

Breda
Parttime / Fulltime