zoekt een

Verpleegkundige HBO in de thuiszorg

Ben jij een verpleegkundige met een passie voor persoonlijke zorg, en droom jij ervan om het verschil te maken in het leven van mensen, recht in hun eigen vertrouwde omgeving? Dan is onze vacature bij ProActief Thuis iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een dynamische en toegewijde verpleegkundige om ons gepassioneerde thuiszorgteam te versterken.

Organisatiebeschrijving
Wij vinden dat iedereen de juiste zorg verdient. ProActief Thuis is ontstaan uit een verlangen om te erkennen dat de kern van alles wat we doen zorg is. Zorg voor onze collega’s, zorg voor onze klanten en ook zorg voor onze vrienden, families en gemeenschappen. Een organisatie met liefde voor de mens. Samenwerken om onze mensen en klanten te ondersteunen en aan te moedigen om hun doelen te bereiken, hoe groot of klein ze ook zijn, daar gaat het ons om.  

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundige HBO Niveau 5/6 ben je een sleutelfiguur in ons zorgteam en speel je een cruciale rol in het bieden van gespecialiseerde zorg aan onze cliënten in hun vertrouwde thuisomgeving. Je biedt deskundige begeleiding en zorg aan de cliënt, met als doel het bevorderen van de zelfredzaamheid. Als verpleegkundige ontwikkel en coördineer jij het zorgproces voor de cliënt, stel jij de diagnose, organiseer en verleen je verpleegkundige zorg en werk je samen met het team om passende zorg op maat te bieden aan de cliënt. Je bent in staat om zelfstandig te werken en leiderschap en initiatief te tonen. Uiteraard voer je ook verpleegtechnische handelingen uit en ondersteun je het team bij zorg- en begeleidingsvraagstukken. Daarnaast communiceer je ook met bijvoorbeeld de huisarts, ziekenhuis en de directe betrokkenen bij het zorgproces van de cliënt, alsook hun naasten. In de toekomst kan er ook een mogelijkheid ontstaan om de andere teamleden op te leiden en te begeleiden in hun ontwikkeling. 

Wie ben jij?
Als verpleegkundige ben jij in eerste instantie een zorgverlener, maar toon je ook verpleegkundig leiderschap, professionaliteit en zelfstandigheid. Je toont veel initiatief en werkt graag samen met collega's en zorgpartners.

Als persoon ben je zorgzaam, flexibel en betrokken. Je weet van aanpakken en werkt graag samen met de cliënt en je team om de beste zorg te bepalen. Sociale vaardigheden zoals inlevingsvermogen en hulpvaardigheid zijn belangrijk bij het verzorgen en begeleiden van cliënten. Verder ben je gemotiveerd, oplossingsgericht en communicatief vaardig. 

Daarnaast vragen we het volgende:

 • HBO Verzorgende Niveau 5 of 6
 • BIG registratie
 • Je hebt ervaring en expertise in de thuiszorg of een vergelijkbare zorgsetting
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Woonachtig in omgeving Eindhoven
 • Eigen vervoer is een pré

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en betekenisvolle baan waarin je een waardevolle bijdrage levert in de levens van anderen
 • Een ondersteunende werkomgeving waarin je kunt groeien en leren
 • Salaris tussen 3.097,07 en 3.754,41 afhankelijk van ervaring
 • Contract type en aantal uren bespreekbaar
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheden voor doorontwikkeling en vakspecialisatie

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Flexpool medewerker

Vught
In overleg
Kempenhaeghe

Schoolverpleegkundige Berkenschutse

Heeze
36 - 40 uur