zoekt een

Verpleegkundige (niveau 4) locatie Molengracht

Ben jij die Verpleegkundige die het stressbestendige rustpunt is voor onze revalidanten en hun naasten ?

Voor onze locatie Molengracht in Breda zijn wij per direct op zoek naar een Verpleegkundige die samen met ons laat zien dat De MARQ meer mogelijk maakt voor onze revalidanten en hun naasten. Een enthousiaste collega die een werkplek zoekt waar haar mening telt. Herken jij je in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De MARQ is dé specialist in geriatrische revalidatie en herstel en is hierin uniek in Nederland met locaties in Breda, Zevenbergen en Etten-Leur. Onze Coöperatie is opgericht in het najaar van 2017.  Onze slogan ‘De MARQ  Maakt Meer Mogelijk’, is een belofte aan revalidanten én hun naasten om alles te doen wat in ons vermogen ligt om individuele revalidatiedoelen binnen een therapeutisch klimaat te bereiken. Dit doen we met een frisse blik, vol enthousiasme en met kennis van zaken. Door continu oog te hebben voor persoonlijke wensen en behoeften. Door steeds te leren, te vernieuwen, goed samen te werken en te focussen op kansen en mogelijkheden. De kernwaarden van De MARQ  ‘Samen, Alert, Inventief en Betrokken’ zijn daarbij leidend voor al onze, circa 200, collega's. 

Wat ga je doen?

In deze functie zorg jij er mede voor dat het revalidatie en herstelplan wordt opgesteld en uitgevoerd en werk je samen met al je collega’s om de gestelde doelen samen met de revalidant te bereiken.

Daarbij:

  • Ben je dagelijks bezig met het beiden van revalidantgerichte verpleging en verzorging op basis van individuele zorgbehoeften zoals vastgelegd in behandeldossier en revalidatieplan;
  • Ben je onderdeel van een multidisciplinair team wat samen het revalidatie- en herstelplan maakt en uitvoert. Samen met de ergotherapeut, specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialist, fysiotherapeut, psycholoog, activiteitentherapeut, logopedist en diëtist zorg je ervoor dat de revalidant weer in de vertrouwde thuissituatie kan wonen;
  • Coördineer je de zorg voor de revalidant en communiceer je naar de partners in het multidisciplinaire team;
  • Overzie je het volledige behandelproces, leg je daarin de juiste verbanden en kies je zo nodig voor interventies in samenspraak met je collega’s om de effectiviteit van de behandeling te vergroten;
  • Deel je je kennis met collega’s, geef je advies in complexe situaties en zorg je mede daardoor voor het waarborgen van de kwaliteit van werken.

Wie ben jij?

Je bent een verpleegkundige die hart heeft voor onze doelgroep. Ook als je net je diploma gehaald hebt, ben je van harte welkom om te solliciteren. Zeker als je van nature een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en je kunt inleven in de wensen van onze revalidanten.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een diploma Verpleegkundige op niveau 4 en hebt een geldige BIG-registratie;
  • Je hebt (stage)ervaring met somatiek, bij voorkeur op een revalidatieafdeling;
  • Je bent bekwaam in verpleegtechnische vaardigheden en werkt methodisch en vraaggericht;
  • Je bent stressbestendig en bereid om alle voorkomende diensten te werken, en wordt blij van plannen en organiseren.

Wat mag je verwachten? 

Werken bij De MARQ betekent werken in een unieke jonge organisatie die volop in beweging is. In een professionele en inspirerende omgeving waar vakmanschap, balans tussen menselijk en zakelijk, en laagdrempelige communicatie met en tussen alle collega’s hoog in het vaandel staan. Je maakt deel uit van een team dat zich dagelijks met passie inzet om de best mogelijke revalidatie te bieden aan revalidanten en hun naasten.

Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.  Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT. Daarnaast biedt De MARQ een interessant pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer direct!

Wil je de uitdaging aangaan om samen met ons verder te bouwen aan De MARQ?  Dan leren wij je graag kennen. Reageer direct en solliciteer via onderstaande link of HRM@demarq.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Klaver, Manager GRZ, via 088-1710012.

Wij zien je CV en motivatie graag tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door recruiters of zzp’ers geniet niet de voorkeur. Dit omdat wij graag nieuwe collega's zelf een arbeidsovereenkomst aanbieden. Past dit bij jou, neem dan contact met ons op.

Contact

Ronald Klaver
Manager GRZ
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Meeting Care Thuiszorg

MBO-verpleegkundige

Tilburg
In overleg
Libra Revalidatie & Audiologie

Student Verpleegkunde of Verzorgende vakantiewerk - Tilburg

Tilburg
24 - Oproep / flex uur