zoekt een

Verzorgende IG - locatie Molengracht

Ben jij die Verzorgende IG die het stressbestendige rustpunt is voor onze revalidanten en hun naasten ?

Voor onze locatie in Breda zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG die samen met ons laat zien dat De MARQ meer mogelijk maakt voor onze revalidanten en hun naasten. Een enthousiaste collega die een werkplek zoekt waar haar mening telt. Herken jij je in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De MARQ is dé specialist in geriatrische revalidatie en herstel en is hierin uniek in Nederland met locaties in Breda, Zevenbergen en Etten-Leur. Onze Coöperatie is opgericht in het najaar van 2017.  Onze slogan ‘De MARQ  Maakt Meer Mogelijk’, is een belofte aan revalidanten én hun naasten om alles te doen wat in ons vermogen ligt om individuele revalidatiedoelen binnen een therapeutisch klimaat te bereiken. Dit doen we met een frisse blik, vol enthousiasme en met kennis van zaken. Door continu oog te hebben voor persoonlijke wensen en behoeften. Door steeds te leren, te vernieuwen, goed samen te werken en te focussen op kansen en mogelijkheden. De kernwaarden van De MARQ  ‘Samen, Alert, Inventief en Betrokken’ zijn daarbij leidend voor al onze, circa 200, collega's. 

Wat ga je doen?

In deze functie zorg jij ervoor dat onze revalidanten de best mogelijke zorg en behandeling krijgen op basis van hun individuele zorgbehoeften en heb je veel invloed op de manier van werken en het optimaliseren daarvan.

Daarbij:

  • Ben je onderdeel van een multidisciplinair team wat samen het revalidatie- en herstelplan maakt en uitvoert. Samen met de ergotherapeut, specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialist, fysiotherapeut, psycholoog, activiteitentherapeut, logopedist, maatschappelijk werker en diëtist zorg je ervoor dat de revalidant weer in de vertrouwde thuissituatie kan wonen;
  • Ben je dagelijks bezig met het bieden van revalidantgerichte verzorging op basis van individuele zorgbehoeften, zoals die zijn vastgelegd in het behandeldossier en revalidatieplan;
  • Deel je kennis met je collega’s en zorg je samen ervoor dat de kwaliteit van zorg en behandeling gewaarborgd wordt;
  • Signaleer je aandachtspunten vanuit de leefwereld van de revalidant en onderneem je daarop actie in overleg met je collega’s;
  • Werk je met revalidanten met zeer wisselende ziektebeelden. De ene keer met CVA, de andere keer betreft het revalidanten met orthopedische of neurologische aandoeningen of hart- en longziekten. Ook een combinatie hiervan is mogelijk. Dit vraagt erom dat je stressbestendig bent en rust uitstraalt.

Wie ben jij?

Je werkt graag in een team en hebt oog voor de kwaliteit van zorg en behandeling die geleverd wordt. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan je inleven in de revalidatie behoeften van de revalidant.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een diploma Verzorgende IG;
  • Je hebt (stage)ervaring met somatiek, bij voorkeur op een revalidatieafdeling;
  • Je wordt er blij van als alles goed geregeld is binnen het team en voor de revalidant en zijn naasten;
  • Je bent stressbestendig en bereid alle voorkomende diensten te werken;
  • Ook als je net je diploma hebt gehaald ben je bij ons van harte welkom!

Wat mag je verwachten? 

Werken bij De MARQ betekent werken in een unieke jonge organisatie die volop in beweging is. In een professionele en inspirerende omgeving waar vakmanschap, balans tussen menselijk en zakelijk, en laagdrempelige communicatie met en tussen alle collega’s hoog in het vaandel staan. Je maakt deel uit van een team dat zich dagelijks met passie inzet om de best mogelijke revalidatie te bieden aan revalidanten en hun naasten.

Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT. Daarnaast biedt De MARQ een interessant pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer direct!

Wil je de uitdaging aangaan om samen met ons verder te bouwen aan De MARQ? Dan leren wij je graag kennen. Reageer direct en solliciteer via onderstaande link, mail naar HRM@demarq.nl of neem contact op met Ronald Klaver, Manager GRZ, via 088-1710012 voor meer informatie.

Wij zien je CV en motivatie graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door recruiters of zzp’ers geniet niet de voorkeur. Dit omdat wij graag nieuwe collega's zelf een arbeidsovereenkomst aanbieden. Past dit bij jou, neem dan contact met ons op.

Contact

Ronald Klaver
Manager GRZ
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Meeting Care Thuiszorg

Verzorgende IG

Tilburg
In overleg
Cura Excellent B.V.

Verzorgende IG Thuiszorg

Vught
12 - 32 uur
Joris Zorg

Verzorgende IG voor de nacht

Vessem
0 - 16 uur