zoekt een

Opleiding Helpende Plus (BBL)

Sint Anna is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega's voor een opleiding tot Helpende Plus die graag aan de slag gaan, of reeds werkzaam zijn, in de zorg. Dit op een plek, volop in ontwikkeling, waar met hart en ziel gewerkt wordt aan liefdevolle zorg. Ons motto is dan ook: ‘iedere dag een mooie dag!’

Als Leerling Helpende Plus word je via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) in 1- 1,5 jaar opgeleid tot Helpende Plus. Een prachtig beroep waarin je dagelijks wordt uitgedaagd om passende ondersteuning, verzorging, begeleiding en welzijn aan bewoners te bieden. De opleiding start in februari en september op het ROC in Boxmeer.

De BBL is een combinatie van werken en naar school gaan, waarbij de nadruk ligt op werken en leren in de praktijk. Je gaat één dag per week naar school, je krijgt deze deels vergoedt. De overige uren werk je in de zorg en onder begeleiding van collega’s leer je stap voor stap passende zorg, begeleiding en welzijn aan bewoners te bieden.

Afhankelijk van je eerdere opleiding of werkervaring kan het zijn dat je de opleiding sneller doorloopt. Dit betreft maatwerk.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken kandidaten die gemotiveerd zijn om in de zorg aan de slag te gaan, of reeds werkzaam zijn in de zorg en zich verder willen ontwikkelen. Bewoners van Sint Anna geven aan dat ze graag contact hebben met medewerkers die vriendelijk en hartelijk zijn, geduld hebben, zich kunnen inleven in hen en zeker ook gevoel voor humor hebben.

Daarnaast ben je in het bezit van één van de volgende diploma’s:

  • Vmbo: een diploma in de basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg,
  • Havo/vwo: overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4.
  • Mbo: diploma entreeopleiding

Daarnaast ben je in staat om de combinatie van werken, leren en je privé-leven goed in balans te houden.

Wat kun je van ons verwachten?

Zoals al aangegeven gaan we dit traject graag samen met jou aan, je staat er dus niet alleen voor! Je wordt gekoppeld aan een werkbegeleider en samen, met uiteraard jouw andere collega’s, zorgen we voor passende begeleiding en ondersteunen je waar nodig. Uiteraard ben jij wel zelf verantwoordelijk voor je eigen leerproces.

Je komt bij Sint Anna in dienst en je krijgt een leer-/arbeidsovereenkomst voor minimaal 24 en maximaal 28 uur per week. In je leer-/arbeidsovereenkomst spreken we ook af dat we je na diplomering graag een vaste baan aanbieden voor de functie van Helpende Plus! Ook spreken we een studie-overeenkomst af.

Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, en je inschaling kan afhankelijk zijn van je voorgaande werkervaring.

Indien je geen werkervaring in de zorg hebt, bestaat de mogelijkheid om een oriëntatietraject te volgen. Hierbij maak je kennis met het werken in de zorg, zodat je een beter beeld krijgt van de praktijk en kan ervaren of het werken in de zorg echt bij je past.

  • Ben je 21 jaar of ouder? Dan ontvang je een startsalaris van € 2.210,77 bruto per maand (o.b.v. 36 uur). Ben je tussen de 16 en 20 jaar? Dan ontvang je een leeftijdsafhankelijk leerlingsalaris van min € 790,25 en max € 1.832,41 exclusief ORT (o.b.v. 36 uur) volgens cao VVT. Voor zover het salarisbedrag lager is dan het minimumloon, wordt het salarisbedrag aangevuld tot het minimumloon. 

Interesse?

Zin in een nieuwe uitdaging in de zorg? Kijk voor meer informatie op www.sintannaboxmeer.nl of maak je interesse kenbaar door een mail met je CV en (korte) motivatie te sturen naar werkenbij@sintannaboxmeer.nl.

Bij vragen kun je contact zoeken met Marleen Janssen via tel 06-82316590(adviseur Leren en Ontwikkelen).

Contact

Joep Sauvé
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Leerling

Vught
24 - 28 uur
Catharina Ziekenhuis

Opleidingsplaats HBO MBRT-duaal afdeling Radiologie - parttime

Eindhoven
28 - 32 uur