Vaste Verzorgende IG/Verpleegkundige voor de nachtzorg op Verpleeghuis Eikenburg - Kopie - Kopie

Verpleeghuis Eikenburg is een kleinschalige locaties met cliënten met een PG zorgvraag. Cliënten die naar de verpleeghuizen verhuizen ervaren zorgverlening die op maat is georganiseerd, met veel eigen regie en een goede samenwerking met familie en het netwerk. Binnen de locaties wordt er, in samenwerking met vrijwilligers, veel aandacht besteedt aan welzijn. Daarnaast wordt er gewerkt vanuit de gedachte van zelforganisatie. We zoeken iemand die zich thuis voelt in deze omschrijving, maar ook samen de zorg binnen de afdeling steeds wil verbeteren en in staat is om mee te bewegen met alle veranderingen.            

Vanuit het kwaliteitskader verpleeghuiszorg, is Sint Annaklooster continue bezig met het verbeteren van haar dienstverlening en kwaliteit. Als verpleeghuis met ambitie bieden wij liefdevolle zorg voor onze ouderen en zijn wij continue bezig de langdurige zorg te versterken en te verbeteren. Samen kijken we naar vaardigheden en competenties die aansluiten op de wensen en behoeften van bewoners. Ook investeren wij graag in adequate scholing en nascholing van onze medewerkers.

Werkzaamheden

Als Verzorgende IG/Verpleegkundige biedt je zorg en begeleid je de bewoners volgens het opgestelde zorgplan waarin zorg, zelfredzaamheid en welzijn van de bewoner centraal staan. Je zorgt samen met een vast team voor de continuïteit van de zorg. 

Wij vragen

  • Een diploma Verzorgende IG, Verpleegkundige  en werkervaring in een soort gelijke functie met PG Cliënten.
  •  Passie voor zorg en een warme uitstraling naar cliënten.
  • Zelfstandigheid, klantgerichtheid en ondernemingszin.
  • Lef om buiten kaders te denken en initiatieven te nemen.
  • Collegialiteit en flexibiliteit

Wij bieden
Afwisselend werk in een enthousiast en professioneel team. Wij bieden je in eerste instantie een contract voor een jaar maar onbepaalde tijd is zeker ook bespreekbaar. De functie is ingedeeld in FWG 35 of 40  afhankelijk van opleidingsniveau. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT en er is aanvullend een werkkostenregeling (waaronder vergoeding fiets, fitness abonnement, uitruil reiskosten).

Interesse?
Je kunt direct solliciteren via de button op deze pagina.

Informatie 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Monique Jansen 06-38186066, Anja Louwers 06-14370452 of met de afdeling HR 040-2098429. Ben je nieuwsgierig geworden maar wil je eerst ervaren hoe wij hartverwarmende zorg bieden? Loop dan een keer mee op deze of één van onze (andere) locaties. Kijk voor meer informatie over Sint Annaklooster op www.sintannaklooster.nl

 

Webclip afbeelding

Contact

Monique Janssen
Verpleegkundig Aanvoerder
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Sint Anna

Eerstverantwoordelijk Verzorgende IG

Boxmeer
In overleg
Het Laar

Flexpooler in de zorg niveau 3-IG

Tilburg
In overleg
Neos

Verzorgende IG Specifieke Doelgroepen

Eindhoven
16 - 32 uur