zoekt een

Coördinerend Verzorgende IG | 28 - 32 uur

Ben jij coördinerend verzorgende IG met een hart voor de ouderenzorg? Geef jij goede zorg maar laat je de regie bij de bewoner of cliënt? Doe jij dit met maar één doel: elke dag voor de cliënten zo fijn mogelijk maken? Reageer dan op deze vacature!

Wat ga je doen?
Je komt te werken op locatie De Wilberthof. Hier wonen mensen met een somatische zorgvraag en mensen met dementie. Mensen met geheugenproblemen hoeven daarom niet te verhuizen of naar een andere afdeling. Bewoners wonen in ruime appartementen, drie ervan zijn echtparenkamers. De kamers zijn speciaal ingericht voor ouderen met een zwaardere zorgvraag. Aan elke gang, met ongeveer tien appartementen, grenzen twee gezamenlijke huiskamers met keuken. Er is een beschutte tuin aan de voorzijde van het gebouw. Zodra de eerste zonnestralen er zijn, genieten bewoners er van de buitenlucht!

Als coördinerend verzorgende IG fungeer je als aanspreekpunt voor de cliënten en hun familie en/of relaties. Ook coördineer je de zorg en begeleid je de cliënten conform het zorgplan. Dit met als doel dat de cliënt en hun familie en/of relaties weten bij wie ze terecht kunnen en de cliënt zodoende de benodigde zorg krijgt. Je kijkt mee hoe de dag zo fijn mogelijk georganiseerd kan worden voor de cliënt. Je overlegt met de cliënt en zijn of haar netwerk om te ontdekken wat de mogelijkheden en behoeften zijn. Creatief zijn en oplossingen zien is hierin heel belangrijk. Cliënten worden verzorgd en begeleid volgens de zorgmethodiek en het in samenspraak opgestelde zorgplan, waarbij de dienstverlening is gericht op de individuele behoefte en doelen. Je bent mede verantwoordelijk voor het bijhouden van het zorgdossier en zorgt voor een goede informatieoverdracht.

Onze visie is “Elke dag zo fijn mogelijk”. In de praktijk doe je dat door de juiste vragen te stellen; wat wilt u? wat kunt u zelf? wat heeft u van mij nodig? Je begeleidt, verzorgt en verpleegt bij dagelijkse dingen als wassen, aankleden en eten en drinken. Je houdt rekening met de gewoontes van de cliënten en zorgt dat ze zoveel mogelijk zelf de regie houden.

Neem hier eens een kijkje op de pagina van de locatie.

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Naast een fijne werkplek op De Wilberthof binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden we jou:
  • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
  • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Een salaris in FGW 40: minimaal € 2.462,- en maximaal € 3.417,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
  • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
  • En last but not least: fijne collega’s!

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
  • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
  • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;
  • Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met teammanager Yvette van der Zijden via 06 16 11 35 80;
  • Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters over het proces? Dan kun je voor deze vacature appen met Jeffrey ten Bokkel via 06 51 34 77 09.

Recente vacatures