zoekt een

Verzorgende - Verpleegkundige wijkteam Reeshof (V240026)

Wie ben jij en wat ga je doen

Als verzorgende of verpleegkundige bij wijkteam Reeshof wijk draag je samen met je collega’s bij aan de zorg voor en het welzijn van onze cliënten die nog thuis wonen. Je komt bij cliënten thuis over de vloer en je bent het eerste aanspreekpunt. Het is daarom belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en verantwoordelijkheid durft te nemen. Onze cliënten houden wel graag zelf de regie. Jij helpt ze, zodat ze op een verantwoorde manier zoveel mogelijk zelf kunnen blijven doen én de warme zorg krijgen die ze verdienen. Wij zoeken – in samenspraak met de familie – naar dé manier om de cliënt zolang mogelijk op een verantwoorde manier thuis te laten wonen.

Als verzorgende verleen je zorg op een kundige en verantwoorde manier. Zo draag jij met je collega’s bij aan het welzijn van de bewoners. Je steeks de handen uit de mouwen, denkt in oplossingen en durft verantwoordelijkheden te nemen.

Als verpleegkundigeverricht je verzorgende en begeleidende taken en verleen je verpleegkundige zorg aan cliënten op basis van het zorgplan. Hiermee bevorder je een zinvolle en passende daginvulling. Daarnaast verricht je de nodige verpleegtechnische handelingen en triage. Je bewaakt de kwaliteit van zorg en kan bijdragen wanneer je verbeteringen ziet.
Naast het werk voor cliënten, vervul je ook een rol voor het team omdat je zorgcoördinator en/of aandachtsfunctionaris bent.
Je zit vol passie, creativiteit en positiviteit en neemt daar je collega’s in mee.

Meer weten?
Bel met Damas Weideveld, wijkverpleegkundige op 06 345 115 13.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
  • Een salaris van €2.466,72 - €3.256,53 per maand voor Verzorgende (FWG35) en van €2.695,33 - €3.502,58 per maand voor verpleegkundige (FWG40) bij een 36-urige werkweek.
  • Een arbeidsovereenkomst tot max. 24 uur per week, in te vullen in alle diensten volgens rooster.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je hebt een mbo-diploma Verzorgende of een mbo-diploma Verpleegkunde met BIG-registratie.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de thuiszorg.

    Als je nog niet bij De Wever werkt vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag. Uiteraard vergoeden wij de kosten.

Waar werk je

Wijkteam Reeshof 1 is een enthousiast, bevlogen en gemêleerd team met een gezellige sfeer, waar iedereen vertrouwd maar ook functioneel met elkaar omgaat en betrokken is. Samen werken we aan een zelfstandig team. Door de vergrijzing in Nederland zal de thuiszorg onder grote druk komen te staan. Wijkteam Reeshof is een team dat pioniert op het toekomstbestendig maken van de (thuis)zorg. We kijken anders en slimmer naar de arbeidsmarkt en werken hard aan het professionaliseren en anders organiseren van de zorg thuis. Samen met cliënten en hun naasten gaan we in gesprek over hun verwachtingen ten aanzien van de zorg en komen tot compromissen hoe het hele steunsysteem kan bijdragen.
Tevens draait Wijkteam Reeshof de module Langer Actief Thuis. Waarin we samen met paramedici (vrijwel) iedere zorgvrager een intensief trainingstraject van 12 weken aanbieden om te werken aan hersteldoelen.
Je komt in een team te werken met niveau opleidingsniveau 6, 4, 3 en 2. Van jou als wijkverpleegkundige verwachten we (of werken we toe naar) vakinhoudelijke expertise en heb je een coachende rol binnen het team.
Iedere zorgvraag is anders en vraagt om maatwerk.

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Damas Weideveld, wijkverpleegkundige
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

tanteLouise

Teamleider, Het Nieuwe ABG

Bergen op Zoom
32 - 36 uur
Novadic-Kentron

Verpleegkundige Kliniek Breda

Breda
Parttime / Fulltime