zoekt een

Mbo Verzorgende en Verpleegkundige in de Wijk in Tilburg (V240027)

Wie ben jij en wat ga je doen
Met flexibele werktijden, bijvoorbeeld tijdens schooluren, avonden of lange diensten

Werk je graag met ouderen?
Ben je innovatief, oplossingsgericht, besluitvaardig, oplettend en werk je graag zelfstandig? Dan ben jij onze missing link!

Als Verzorgende of Verpleegkundige in de wijk draag je samen met je collega’s bij aan de zorg voor en het welzijn van onze cliënten die nog thuis wonen. Daar steek je graag je handen voor uit de mouwen! Je verleent zorg op een kundige en verantwoorde manier. Maar vooral ook op een positieve, sociale manier.

Je komt bij cliënten thuis en je bent het eerste aanspreekpunt. Het is daarom belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en verantwoordelijkheid durft te nemen. Onze cliënten houden wel graag zelf de regie. Jij helpt ze, zodat ze op een verantwoorde manier zoveel mogelijk zelf kunnen blijven doen én de warme zorg krijgen die ze verdienen. Wij zoeken – in samenspraak met de familie – naar dé manier om de cliënt zolang mogelijk op een verantwoorde manier thuis te laten wonen. Samen maken we van elke nieuwe dag een mooie dag!

Je staat er niet alleen voor. Je werkt in een klein team en je kunt met je collega’s overleggen, want vaak is er sprake van een complexe, gecombineerde zorgvraag. Je werkt daarnaast veel samen met andere zorgprofessionals in de wijk. Dat maakt het werk voor jou ook zo interessant!

Werktijden:
 • Wil je graag weinig of juist veel uren werken (min-max van 1 tot 32 uren per week)?
 • Heb je speciale wensen met betrekking tot werktijden?
 • Wil je bijvoorbeeld graag je kinderen altijd eerst naar school brengen, heb je in de weekenden of avonden meer mogelijkheden?
 • Of wil je juist liever langere diensten werken (van 7.00 tot 15.30 uur)?

Kom eens praten bij de Wever Thuis, je kunt in gesprek met een wijkteam om jouw wensen te bespreken!

Meer weten?
Wil je een oriënterend gesprek waarbij we kijken welke mogelijkheden er voor je zijn bij De Wever Thuis, neem dan contact op met Marie Claire Trommelen, secretaresse Wever Thuis, voor het maken van een afspraak.
Bel naar 06-83 28 92 80 (kantooruren) of stuur een e-mail naar marieclaire.trommelen@dewever.nl

Wat kun je van ons verwachten
 • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen binnen De Wever Thuis.
 • Een Verzorgende valt volgens de cao VVT in functieschaal FWG35. Ontwikkel je door naar Coördinerend Verzorgende dan val je vanaf dat moment in functieschaal FWG40.
 • Een Gespecialiseerd Verpleegkundige valt conform cao VVT in functieschaal FWG45, waarbij je, indien je beschikt over een hbo-V diploma, door kunt ontwikkelen naar gespecialiseerd hbo, Senior of Wijkverpleegkundige.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het aantal uren per week en een eventuele voorkeur voor een bepaald wijkteam zijn bespreekbaar.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Kom je bij ons werken dan vragen wij je om een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Jouw kennis en vaardigheden
 • Pas jij in bovenstaand profiel en ben je in het bezit van een mbo-diploma Verzorgende of Verpleegkundige dan nodigen we je van harte uit om te reageren.
 • Beschik je over een hbo-V diploma niveau 6? Neem dan ook contact met ons op om de mogelijkheden voor jou bij De Wever Thuis te bespreken.

Waar werk je
De Wever Thuis is een thuiszorgorganisatie in Tilburg, die in alle wijken in Tilburg een wijkteam heeft en onderdeel is van De Wever. De Wever heeft leren en ontwikkelen hoog in het vaandel staan, zodat er volop kansen voor je zijn om je carrière verder vorm te geven.

Contractvoorwaarden
Vast contract

Contact

Marie-Claire Trommelen, secretaresse De Wever Thuis
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider locatie De Regenboog Brakel

Zaltbommel
24 - 28 uur
GGZ Westelijk Noord-Brabant

Vakantiekracht Zorg

Halsteren
Laverhof

Verzorgende (IG) - thuiszorg Schijndel

Schijndel
16 - 32 uur