zoekt een

Regionale Flexpool Zorg | 0 - 36 uur

Ben jij Helpende Plus, Verzorgende IG of Verpleegkundige? Wil jij werken op tijden en dagen die jou het beste uitkomen? Solliciteer dan snel bij de flexpool van BrabantZorg in regio Uden!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als flexmedewerker van de regio flexpool Uden. De regio bestaat uit 10 Locaties en een aantal thuiszorgteams: in regio Uden werken bijna 100 kleine, zelforganiserende teams aan een zo fijn mogelijke dag voor ouderen. Je komt te werken in één van de locaties of thuiszorgteam in de regio Uden. Je ondersteunt teams die behoefte hebben aan een tijdelijke collega. Bijvoorbeeld omdat een collega met zwangerschapsverlof gaat, omdat iemand langdurig afwezig is, of onbetaald verlof heeft opgenomen.

Je wordt dus voornamelijk ingezet voor de opvang van planbare en voorzienbare afwezigheid van een medewerker in een team. Je werkt een aantal weken tot maximaal 6 maanden in een team, daarna wacht er een nieuwe opdracht op je. Je hebt buiten je werk en de teamoverleggen geen andere taken zoals aandachtsvelden of planningstaken. Wel blijft het mogelijk om scholing of trainingen te volgen. En heb je het enorm naar je zin in een opdracht? Dan maak je veel kans op een vaste aanstelling in dat team.

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Afhankelijk van je functie: minimaal € 2.237,- en maximaal € 3.858,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
 • Fun en teambuilding vinden wij belangrijk: deze zomer hebben wij bijvoorbeeld een heus BrabantZorg-festival!
 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma Helpende plus, Verzorgende IG of Verpleegkundige of volgt een opleiding tot Verzorgende IG of Verpleegkundige.

Ook wanneer je een oud diploma hebt, zoals bijvoorbeeld MDGO, Verzorgende of Ziekenverzorgende, kun je solliciteren. Aan de hand van jouw diploma kijken we wat jouw mogelijkheden zijn. We bieden je - indien nodig - een opleidingstraject aan om het juiste diploma te behalen, zodat je aan de slag kunt in de regio flexpool.

Daarnaast:
 • Wil je meer inspraak hebben in het invullen van je eigen diensten en werktijden;
 • Vind je het leuk om op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen te werken;
 • Ben je minimaal één dienst per week beschikbaar en/of in de weekenden en vakanties;
 • Werk je vanuit je hart met aandacht voor de oudere cliënt;
 • Ben je vooral een leuke collega met goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Heb je voldoende digitale vaardigheden om goed met een computer en smartphone om te kunnen gaan.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;
 • Wil je liever eerst even contact dan kun je bellen of appen met Nicole Ettema, manager Flexteam: 06-22693586 of Marloe Hamers, 06-16135840.

Recente vacatures

Dichterbij

Begeleiders het Reut, Berghem

Berghem/Oss
8 - 36 uur
Glorieuxpark

Verzorgende (IG) - Huize Glorieux - uren in overleg

Eindhoven
In overleg
Archipel Thuis BV

Verzorgende (IG) Geldrop

Geldrop
In overleg