zoekt een

Helpende (plus) Boshuis (V240031)

Wie ben jij en wat ga je doen

Als zorgmedewerker werk je op Boshuis, waar wij zorg bieden aan ouderen met psychogeriatrische- en/of gedragsproblematiek en/of een somatische zorgvraag.
Alle collega's zijn enthousiaste en betrokken teams hebben een bewuste keuze gemaakt om met één van deze doelgroepen te werken. Zij vinden het samenwerken in het team heel fijn en het werken op Boshuis is vooral uitdagend en dynamisch. Geen dag is hetzelfde! Je komt de meest uiteenlopende casussen tegen waarbij je creatief moet en mag nadenken.

Als Helpende (plus) bij Boshuis ondersteun je de bewoners bij de ADL, toiletgang en de maaltijden. Je werkt methodisch en hygiënisch. Je hebt aandacht voor signaleren van het gedrag van bewoners en het rapporteren van bijzonderheden.

Jouw collega's bij Boshuis staan stevig in hun schoenen, krijgen energie van het inspelen op het gedrag van hun bewoners en zijn in het bezit van een gezonde dosis lef. Jij ook?
Dus, de ideale baan voor jou als je houdt van afwisseling en interesse hebt in het gedrag en de psyche van de bewoners en elke dag weer opnieuw wil bijdragen aan het bewonersgeluk!

Meer weten?
Bel met Rosanne Huijbregts, manager zelfstandige teams op 06-83233186.

Wat kun je van ons verwachten
 • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen zowel profesioneel als persoonlijk.
 • Betekenisvol werk waarmee je écht het verschil maakt en van betekenis bent.
 • Een salaris van €2.339,72 - €2.928,86 per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao VVT FWG25 (indien je ook in het bezit bent van het plus-certificaat volgt een salaris volgens FWG30).
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 16 tot 26 uren per week, in te vullen in alle diensten volgens wisselend rooster.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
 • We bieden vele vitaliteits programma's die je helpen om je fit, gezond en gelukkig te voelen. .

Jouw kennis en vaardigheden
 • Je hebt minimaal een mbo-diploma Helpende niveau 2.
 • Je hebt kennis van psychogeriatrie in combinatie met onbegrepen gedrag.
 • Je hebt de competentie om zelfstandig te kunnen handelen.
 • Je hebt de competentie om te motiveren en te stimuleren.
 • Je bent stressbestendig, daadkrachtig en creatief.

Kom je bij ons werken dan vragen wij je om een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je
Woonzorgcentrum Boshuis ligt aan de Bredaseweg (terrein Amarant) gelegen midden in het groen van Stadsbos013. Op locatie Boshuis wonen onze bewoners midden in de natuur. De ruimtes in locatie Boshuis zijn zo ontworpen dat de natuur ook binnen komt. Door de grote ramen is er veel lichtinval en zicht op de omgeving. De locatie heeft, omdat het net nieuw gebouwd is, het zorgaanbod op een andere wijze invulling kunnen geven. Eén uitgangspunt hierbij vormt “leven in vrijheid” voor alle bewoners.

Op locatie Boshuis is veel ruimte voor ontmoeting. Niet alleen in de gezamenlijke woonkamers, maar ook in de brasserie of in de recreatietuin.Deskundige medewerkers en vrijwilligers van Boshuis staan voor de bewoners klaar.

De zorgstudio’s in Boshuis zijn geschikt voor mensen met een zorgzwaartepakket 5 en 7 met behandeling.

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Rosanne Huijbregts, manager zelfstandige teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Pim Senior

Helpende in de wijk

Dorst
In overleg