Verpleegkundige HBO

Flexibel en betrokken in een leuk en gezellig team.

DOELGROEP
Samen met je wijkteam draag je zorg voor mensen die thuis verzorging en/of verpleging krijgen. Dit zijn bijvoorbeeld mensen met psychogeriatrische problematiek, kwetsbare ouderen of mensen met chronische aandoeningen zoals MS, Parkinson of niet aangeboren hersenletsel. Ook mensen die kortdurende postoperatieve zorg en wondzorg nodig hebben, behoren tot onze doelgroep wijkverpleging.

WERKZAAMHEDEN
Je werkzaamheden in de uitvoering van de zorg bij de cliënten combineer je met coördinerende taken in deze zorg, het stellen van indicaties wijkverpleging en het evalueren van de zorgverlening. Je hebt zo nodig overleg met de huisarts, praktijkondersteuner, apotheek of een andere betrokken discipline. Je bent de schakel die zorgt voor een goede samenwerking in het wijkteam. Leerlingbegeleiding is onderdeel van je takenpakket.

WERKPLANNING
Samen met je team en de afdeling “planning”, bepaal jij je rooster.  Je werkt routes in de ochtend, namiddag en avond. Voor de extra taken heb je na je routes tijd op kantoor. Het is gebruikelijk om het weekend te werken en ook avonddiensten zijn onderdeel van je rooster. Je hebt een vaste vrije dag, in overleg te bepalen.

TEAM
Je werkt samen in een wijkteam bestaande uit verpleegkundigen, verzorgenden en helpende plus. Het is een klein en betrokken team. We streven naar korte lijnen en persoonlijk contact met elkaar. We vinden het leuk af en toe samen iets gezelligs te ondernemen.

BIJDRAGEN AAN KWALITEIT
Als HBO verpleegkundige heb je naast je werk in het wijkteam ook taken binnen de organisatie. Samen met de andere HBO verpleegkundigen binnen de afdeling V&V werk je aan het verbeteren van onze werkprocessen. Je kunt bijvoorbeeld extra taken hebben op het gebied van opleiding, skillstraining, onderzoek of het beoordelen van (innovatieve) ontwikkelingen voor de wijkverpleging. Heb je een bepaald talent? Wellicht kun je dat aanvullend op je werk als verpleegkundige gaan uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzorgen van trainingen of (leerling-) begeleiding.
 
WAT BRENG JE MEE?
 Je herkent je in onze kernwaarden. Luisteren en eerlijkheid vinden wij belangrijk. Wij vinden het belangrijk dat je goed kunt samenwerken en helder communiceert. Je straalt rust en vertrouwen uit en je houdt van je werk en bent in staat kritisch met ons mee te kijken. Voldoe je daarnaast aan onderstaande eisen? Dan gaan wij graag in gesprek met jou over deze vacature.

  • In het bezit van HBO-V diploma
  • In het bezit van BIG registratie
  • Je hebt oog voor kwaliteit en kunt overstijgend denken en handelen
  • Je bent zelfstandig en kunt goed organiseren
  • In het bezit van een auto en rijbewijs

WAAROM KIEZEN VOOR ZORGMED?
 Zorgmed biedt al ruim 20 jaar verpleging, verzorging en huishoudelijke zorg in Eindhoven en omstreken. Zelfredzaamheid en eigen regie van onze clienten en hun familie, maar ook van onze medewerkers vinden wij belangrijk. Zorgmed is een gemoedelijke organisatie waar persoonlijk contact en aandacht hoog in het vaandel staan.
Een gezellige werksfeer en een team van enthousiaste collega’s

  • Bijscholingen in kennis en vaardigheden
  • Salaris conform de CAO VVT (FWG 50) met 8% vakantiegeld
  • Deelname pensioenfonds PFZW
  • Wij bieden veel aandacht aan vitaal en gezond leven en werken
Webclip afbeelding

Contact

Bas van Liempt
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Neos

Verpleegkundige bijzondere doelgroepen

Eindhoven
28 - 32 uur
Archipel Thuis BV

Verpleegkundige Geldrop

Geldrop
In overleg