Helpende plus - Regio Noordoost- en Midden Brabant

Thuiszorg Elde Maasduinen is voor meerdere wijkteams per direct op zoek naar een helpende plus voor 6 tot 32 uur per week, in overleg. Het wijkteam is bespreekbaar.

Thuiszorg Elde Maasduinen biedt zorg, verpleging en ondersteuning aan alle thuiswonende zorgvragers in de regio. Onze activiteiten zijn gericht op het zolang mogelijk zelfstandig wonen in de eigen woonsituatie. Thuis Zorggroep Elde Maasduinen werkt met kleine zelforganiserende wijkteams, onder regie van een wijkverpleegkundige. Er wordt gewerkt met lange diensten zodat het mogelijk is om binnen de thuiszorg fulltime te werken. De teams werken zo autonoom mogelijk en bieden kwalitatief hoogwaardige zorg. We zijn actief in de volgende plaatsen: Sint-Michielsgestel, Haaren, Vught, Liempde, Boxtel-Breukelen, Boxtel-Centrum, Waalwijk, Kaatsheuvel en Loon op Zand. 

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.
 
De functie in hoofdlijnen
Verleen zorg met toewijding en hart voor onze cliënten! Als helpende plus in de thuiszorg bied je basiszorg en passende verzorgende handelingen, altijd rekening houdend met de persoonlijke wensen en behoeften van de cliënten. Je communiceert met collega's op de routes en ondersteunt waar nodig. Het stimuleren van zelfstandigheid is essentieel; we willen dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen door hen, zo zelfstandig als mogelijk, bijvoorbeeld ADL activiteiten zelf te laten doen.
Bij Zorggroep Elde Maasduinen maken we echt het verschil! Onze gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers streven naar liefdevolle en gepassioneerde zorg op maat voor elke cliënt. Als helpende (plus) verzorg en begeleid je onze cliënten met een klantgerichte aanpak die cruciaal is voor de waardering van onze cliënten, familie en collega's.
Wij vragen
•    Diploma helpende zorg en welzijn op MBO 2 niveau met een helpende plus certificaat;
•    Affiniteit met de ouderenzorg;
•    In jouw dagelijkse werkzaamheden onze kernwaarden te omarmen en hieraan een waardevolle invulling te geven.
Wanneer je niet in het bezit bent van een helpende plus certificaat, is het mogelijk om deze te behalen binnen ZGEM. 

Wij bieden
•    Een tijdelijk contract voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren zal dit contract daarna worden omgezet naar een vast contract. 
•    De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie helpende plus in FWG 30 (minimaal 
€ 2.339,72 en maximaal € 3.013,60 bruto per maand op fulltime basis). 
•    De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33% en er vindt in maart en oktober 2024 een CAO verhoging plaats. 
•    Zorggroep Elde Maasduinen kent een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer in een dynamische omgeving. 

Interesse?
Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Meike van Oorschot, via 06-20938022. 
Wij ontvangen je sollicitatiebrief met cv bij voorkeur via: https://www.werkenbijzgem.nl/vacatures-2/103-318-helpende-plus-regio-noordoost-en-midden-brabant
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-318.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

GGD Hart voor Brabant

Adviseur Crisisbeheersing

Tilburg
Fulltime
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
Sint Annaklooster

Zorghulp Voeding PG locatie Eikenburg

Eindhoven
8 - 20 uur