Wijkverzorgende IG - Regio Noordoost- en Midden Brabant

Thuiszorg Elde Maasduinen is voor meerdere wijkteams op zoek naar een wijkverzorgende IG voor 6 tot 32 uur per week, in overleg. Het wijkteam is bespreekbaar.

Thuiszorg Elde Maasduinen biedt zorg, verpleging en ondersteuning aan alle thuiswonende zorgvragers in de regio. Onze activiteiten zijn gericht op het zolang mogelijk zelfstandig wonen in de eigen woonsituatie. Thuis Zorggroep Elde Maasduinen werkt met kleine zelforganiserende wijkteams, onder regie van een wijkverpleegkundige. Er wordt gewerkt met lange diensten zodat het mogelijk is om binnen de thuiszorg fulltime te werken. De teams werken zo autonoom mogelijk en bieden kwalitatief hoogwaardige zorg. We zijn actief in de volgende plaatsen: Sint-Michielsgestel, Haaren, Vught, Liempde, Boxtel-Breukelen, Boxtel-Centrum, Waalwijk, Kaatsheuvel en Loon op Zand.
 
In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.
 
De functie in hoofdlijnen
Word onderdeel van ons dynamische thuiszorgteam! Door de diverse wijkroutes brengt elke dag je nieuwe uitdagingen. In ons hechte team met verschillende zorgdisciplines speel jij een belangrijke rol. Je  respecteert de vrijheid en onafhankelijkheid van cliënten, biedt hen de benodigde zorg en begeleiding, en een luisterend oor. Met jouw coaching, begeleiding en advies help je niet alleen de cliënten, maar ondersteun je ook hun familie en mantelzorgers. Samenwerking staat centraal terwijl je bijdraagt aan teamgroei, ontwikkeling en zichtbaarheid in de omgeving. Bij ons krijg je de vrijheid om je werk op jouw manier in te vullen, daarom vinden we het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken. Je kunt op een hecht team terugvallen voor overleg over casuïstiek en praktijksituaties. Bij ZGEM bieden we 8-uurs diensten (kortere diensten zijn bespreekbaar), waardoor een goede werk-privébalans voor onze zorgmedewerkers in de thuiszorg mogelijk is. 

Wij vragen
Een (ervaren) gediplomeerde verzorgende IG (eventueel aangevuld met EVV) MBO 3 met een flexibele houding, hierdoor ben je in staat om mee te kunnen bewegen in de “flow” van de cliënt. Jij bent te gast bij de cliënt thuis, kan goed organiseren en werkt zelfstandig. Met je opgewekte persoonlijkheid, tactvolle woorden en luisterend oor, breng jij zoveel meerwaarde voor onze cliënten in de beleving van het ontvangen van zorg en/of hulp binnen hun eigen omgeving. 

Wij bieden
Een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van wijkverzorgende IG is ingedeeld in FWG 40 (minimaal € 2.695,33 en maximaal € 3.502,58 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33% en er vindt in maart en oktober 2024 een CAO verhoging plaats. 
Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.  

Interesse?
Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Meike van Oorschot, 06-20938022. 
Wij ontvangen je sollicitatiebrief met cv bij voorkeur via link: https://www.werkenbijzgem.nl/vacatures-2/103-319-wijkverzorgende-ig-regio-noordoost-en-midden-brabant
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-319.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Libra Revalidatie & Audiologie

AIOS Revalidatiegeneeskunde

Eindhoven
36 - 40 uur
Valkenhof

Medewerker intern transport

Valkenswaard
20 - 24 uur