Verpleegkundige - Regio Noordoost- en Midden Brabant

Thuiszorg Elde Maasduinen is voor meerdere wijkteams op zoek naar een verpleegkundige voor 6 tot 32 uur per week, in overleg. Het wijkteam is bespreekbaar.

Thuiszorg Elde Maasduinen biedt zorg, verpleging en ondersteuning aan alle thuiswonende zorgvragers in de regio. Onze activiteiten zijn gericht op het zolang mogelijk zelfstandig wonen in de eigen woonsituatie. Thuis Zorggroep Elde Maasduinen werkt met kleine zelforganiserende wijkteams, onder regie van een wijkverpleegkundige. Er wordt gewerkt met lange diensten zodat het mogelijk is om binnen de thuiszorg fulltime te werken. De teams werken zo autonoom mogelijk en bieden kwalitatief hoogwaardige zorg. We zijn actief in de volgende plaatsen: Sint-Michielsgestel, Haaren, Vught, Liempde, Boxtel-Breukelen, Boxtel-Centrum, Waalwijk, Kaatsheuvel en Loon op Zand.
 
In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.
 
De functie in hoofdlijnen
Als thuiszorgprofessional werk je nauw samen met cliënten die thuis begeleiding, verzorging en/of (specialistische) verpleegkundige zorg nodig hebben. Je bent zichtbaar in de wijk en zoekt samen met cliënten naar optimale oplossingen om hun (zorg) onafhankelijkheid thuis te behouden. Je stimuleert de zelfredzaamheid van cliënten en focust op wat nog mogelijk is. Binnen het wijkteam heb je veel autonomie en werk je zelfstandig, terwijl je toch met het team samenwerkt om het teamproces en de cliëntenzorg te waarborgen. Deze aanpak geeft je ruimte voor meer diepgang en kwaliteit in je werk, waarbij je zorgt voor verbinding tussen wonen, zorg en welzijn.

Wij vragen
•    Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4 en een BIG registratie;
•    Je levert een actieve bijdrage aan het wijkteam en staat open voor de ontwikkelingen binnen Thuiszorg Elde Maasduinen. Je bent empathisch, flexibel en ondernemend en kunt goed het overzicht bewaren; 
•    Je bent in het bezit van een rijbewijs, beschikt over een auto en bent bij voorkeur woonachtig in of nabij het werkgebied.

Wij bieden
Een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van verpleegkundige is ingedeeld in FWG 45 (minimaal € 2.783,27 en maximaal € 3.754,41 bruto per maand op fulltime basis). Zorggroep Elde Maasduinen kent een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer in een dynamische omgeving. De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33% en er vindt in maart en oktober 2024 een CAO verhoging plaats. Daarnaast heeft Zorggroep Elde Maasduinen diverse collectiviteitsafspraken. 

Interesse?
Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Meike van Oorschot, 06-20938022. 
Wij ontvangen je sollicitatiebrief met cv bij voorkeur via link: https://www.werkenbijzgem.nl/vacatures-2/103-320-verpleegkundige-regio-noordoost-en-midden-brabant
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-320.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Een toetsing bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd;
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Huisartsenposten Oost-Brabant

Bestuurssecretaris

's-Hertogenbosch
28 - 32 uur
Jeugdbescherming Brabant

Klachtenfunctionaris

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
PoZoB

Management Support Professional

Veldhoven
Parttime