Systeem beheerder VMware Horizon - fulltime

Binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis werk je met een state-of-the-art IT applicatielandschap en infrastructuur waar zorginnovatie hoog op de agenda staat. Met jouw nieuwsgierige en leergierige instelling kom jij alles te weten over virtualisatie van een werkplek èn op termijn het AI platform. Samen met ons ervaren team van beheerders start jij in een brede IT baan met betekenis, om samen onze zorg naar een hoger niveau te kunnen tillen. Zo maak jij beter nóg beter.

Jij zorgt ervoor
Het installeren, beheren, in stand houden en ontwikkelen van de virtuele desktop omgeving VMware Horizon is jouw verantwoordelijkheid. Hierbij ben je samen met je collega’s en senior systeembeheerder mede bepalend voor de verdere ontwikkeling, configuratie, bouw en implementatie van de virtuele desktop omgeving. Als Systeem beheerder ga je elke uitdaging aan, zoals:
 • medebepalen van de richting in de ontwikkeling van de virtuele desktop omgeving
 • monitoren en onderzoeken van incidenten en de achterliggende oorzaken hiervan. Jij voert updates uit en geeft hier opvolging aan. Hierbij is het aandachtspunt met name de benodigde continuïteit van de virtuele desktop omgeving.
 • medevormgeven aan een betrouwbare virtuele desktop omgeving die toekomstbestendig, flexibel en betrouwbaar is.
 • bewaken van de capaciteit, beschikbaarheid en veiligheid van de virtuele desktop omgeving.
 • verbetervoorstellen doen om de continuïteit en performance van de virtuele desktop omgeving te optimaliseren.

En wist je dat je hierbij een gedegen inwerktraject krijgt, aangevuld met diverse opleidingen? Wij kijken naar jouw groei, ontwikkeling en ambitie in onze omgeving die modern en technisch complex is. Je komt te werken in een groot team waar altijd ruimte is voor vragen en ideeën. Ook zal deze functie op termijn uitgebreid worden met het beheer van het AI platform!

Wij staan voor elkaar klaar
Binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis staan we voor elkaar klaar. Hier leer je van jouw collega’s en heb je begrip voor elkaars werk. Je praat met elkaar over de beste zorgverlening voor onze patiënten en ondersteunen elkaar wanneer het wat lastiger wordt. De focus ligt op innoveren en gedreven je vak uitoefenen. Samen maken jullie het verschil en gaan jullie tot het uiterste.

Service-eenheid Huisvesting, Services & Technologie en de afdeling ICT operations
Elke dag werken bij Huisvesting, Services en Technologie (HST) ruim 250 collega’s die bijdragen aan een veilig en goed onderhouden ziekenhuis waarin hoogtechnologische zorg wordt verleend in een up-to-date (medisch) technologische infrastructuur. We voeren het beheer en projecten zelf uit in wisselende teams waarmee we kennis opbouwen én behouden en er een grote diversiteit in werkzaamheden is. Wij staan voor continuïteit in een hoog complexe omgeving waarin we willen vooroplopen met duurzaamheid, digitalisering en AI. Ons ziekenhuis is continu in beweging en zo zijn wij dat ook. Onze dienstverlening kenmerkt zich door betrouwbaarheid, proactief handelen en informeren. Mede door de hoge mate van betrokkenheid en kwaliteit van onze mensen kunnen we deze waarmaken op een kosten efficiënt wijze. Dit alles doen we met een integrale blik in onderlinge verbinding. De Service-eenheid bestaat uit acht afdelingen, namelijk:
 • ICT operations
 • Service & Support
 • Functioneel Beheer
 • Medische Technologie
 • Services & Veiligheid
 • Huisvesting
 • Klinisch Fysica
 • HST algemeen

Jij komt te werken binnen de afdeling ICT operations. Onze missie is het verbeteren van zorgprocessen door inzet van informatiemanagement en technologie. De ambities van het Catharina Ziekenhuis zijn groot. Dat uit zich onder andere in de ICT en medisch technologische omgeving, die modern, complex en zeer gevarieerd is, met veel afwisselende werkzaamheden en projecten.

Neem ook eens een kijkje naar dit filmpje voor meer informatie!

Jij hebt het
Onze ruim 4.000 collega’s zijn allemaal anders. Iedereen heeft een eigen verhaal over het werken in de zorg. We zijn benieuwd naar jouw verhaal, zeker als jij beschikt over:
 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Zeker 2 jaar werkervaring als VMware beheerder.
 • Kennis van VMware Horizon.

Ook ben je een persoon die handelt vanuit kwaliteit, veiligheid en klantgerichtheid. Je hebt van jouw passie voor IT je werk gemaakt en zoekt een betekenisvolle baan waarin jij je kan blijven ontwikkelen. Met jouw leergierige instelling wil je graag alles weten van de virtuele desktop omgeving, volg je diverse trainingen hierover èn deel je deze kennis graag met je collega’s. Ook beschik je over goede communicatieve vaardigheden, waarmee je als gesprekspartner schakelt met collega’s in de techniek en de zorg. Hierdoor ben je in staat om de functionele wensen op een juiste manier te vertalen in een technische oplossing.

Wij zorgen ervoor
Terwijl jij beter nóg beter maakt, zorgen wij als werkgever ook goed voor jou. Als Systeem beheerder kan jij rekenen op:
 • direct een vast contract.
 • 36 uur per week.
 • een gedeelte van je tijd vanuit huis te werken. Je ontvangt hiervoor een thuiswerkvergoeding.
 • een bruto maandsalaris tot € 4.842,00 (FWG 55) op basis van een 36-urige werkweek.
 • extra’s als vakantietoeslag (volledige 13e maand), eindejaarsuitkering (volledige 14e maand) en onregelmatigheidstoeslag.
 • constante prikkels om te blijven leren, innoveren en ontwikkelen. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden in ons opleidingsziekenhuis.

En er is meer. Arbeidsvoorwaarden die passen binnen de cao-ziekenhuizen.

Contact

Ilse Timmermans
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

De MARQ

Adviseur ICT en informatiebeveiliging

Breda
24 - 28 uur
Catharina Ziekenhuis

Datawarehouse BI Developer

Eindhoven
32 - 36 uur
Avoord

Digicoach

Etten-Leur
28 - 32 uur