POH GGZ (Huisartsenpraktijk Rijckehoef) 24 uur

Kom jij het team van Huisartsenpraktijk Rijckehoef versterken als POH-GGZ?

Als praktijkondersteuner GGZ ben je een waardevolle aanvulling in onze huisartsenpraktijk. Je schat goed de problematiek van de patiënt in en de ernst hiervan. Je weet dan ook precies wanneer je zelf kunt behandelen of moet doorverwijzen naar de generalistische basis GGZ of specialistische GGZ. Daarnaast vervul je samen met onze POH Somatiek een rol in de ouderenzorg.

Wij vragen:

We zoeken een collega die in het bezit is van relevante diploma’s op minimaal HBO niveau alsmede relevante werkervaring binnen de GGZ. Samenwerken met andere disciplines spreekt je aan. Je staat onder andere in contact met het sociale netwerk en de wmo in onze gemeente.

Wij bieden:

Je komt te werken bij een gezellige huisartsenpraktijk. Het is een praktijk met 2 praktijkhouders, 2 vaste waarnemers, 6 praktijkassistenten, 2 POH's Somatiek/Ouderenzorg en een praktijkmanager. 

  • De functie wordt ingeschaald in de CAO huisartsenzorg schaal 8
  • Soort dienstverband: Parttime, Vaste baan
  • Salaris: € 3.602,00 - € 4.714,00 per maand
  • Verwacht aantal uur: 24 per week

In 2024 hopen we ook ruimte te bieden aan een POH Jeugd. We zijn een opleidingspraktijk waar we stages aanbieden voor (huis)artsen en praktijkassistenten. De afgelopen jaren hebben we veel energie gestoken in het LEAN werken en sinds dit jaar werken we met het Leefstijlroer in het kader van Positieve Gezondheid. Binnen de regionale huisartsen vervult de praktijk een verkennersrol. Kortom we zijn een praktijk die altijd in beweging is.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Contact

Désirée Klaassen-Bosch
praktijkmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Revant

Ergotherapeut Zwangerschapswaarneming

Breda
24 - 32 uur
Mijzo

Fysiotherapeut

Oosterhout
16 - 32 uur