zoekt een

Verpleegkundige mbo De Heikant - Viool C (V240039)

Wie ben jij en wat ga je doen
Als Verpleegkundige heb je voldoende vakinhoudelijke kennis in huis om complexe handelingen te verrichten. Je werkt volgens het zorgplan, binnen de vastgestelde kaders en stelt rapportages op. Je hebt ook een coördinerende rol. Samen met je team draag je bij aan de zorg voor en het welzijn van onze bewoners. Je zit vol passie, creativiteit en positiviteit en je neemt daar je collega’s in mee. Je komt in een klein team te werken die intramurale zorg en VPT/MPT zorg leveren.

Wij geloven dat onze bewoners altijd zichzelf moeten kunnen zijn én dat ze graag zoveel mogelijk zelf willen blijven doen. Als verpleegkundige help je daarin te voorzien én bied je de ondersteuning die onze bewoner nodig heeft. Je vindt het fijn verantwoordelijkheden te dragen en handelt daar ook naar. Samen maken we van elke nieuwe dag een mooie dag!

Meer weten?
Bel Anne Brekelmans, Manager Zelfstandige Teams op 06-18 69 51 27.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
  • Een salaris van €2.461,95 - €3.417,15 volgens cao VVT FWG40 bij een 36-urige werkweek.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 28 tot 32 uur per week, in te vullen in alle diensten volgens rooster.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je hebt een mbo-diploma Verpleegkunde.
  • Je bent BIG-geregistreerd.
  • Je hebt relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je
Afdeling Viool maakt onderdeel uit van Locatie De Heikant in Tilburg Noord. Het betreft een psychogeriatrische afdeling met behandeling voor 47 bewoners verdeeld over vier units. Op de units zijn huiskamers aanwezig waar de bewoners, indien zij dat wensen, kunnen deelnemen aan activiteiten, de dagelijkse bezigheden en de maaltijden. De zorgmedewerkers, de op de huiskamer aanwezige woonondersteuners, welzijnsmedewerkers en vrijwilligers zorgen samen voor een zinvolle daginvulling waarbij de eigen regie van onze bewoners centraal staat. Tevens is het opleiden van nieuwe zorgmedewerkers een belangrijk onderdeel op afdeling Viool. Naast leerlingen en stagiaires worden op afdeling Viool Switchz studenten opgeleid. Dit zijn collega's die bewust de keuze maken om alsnog in de zorg te werken, nadat ze jaren in een andere branche hebben gewerkt.

Ben jij een echte doorpakker met een duidelijke visie op kwaliteit van zorg en ben jij een creatieve omdenker, dan zijn we op zoek naar jou! We nodigen je graag uit voor een gesprek.

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Anne Brekelmans, Manager Zelfstandige Teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Laverhof

Opleiding tot verpleegkundige - BBL4

Schijndel
24 - 32 uur
Amarant

Persoonlijk Begeleider Wonen NAH

Breda
24 - 28 uur
Novadic-Kentron

Verpleegkundige Kliniek Breda

Breda
Parttime / Fulltime