zoekt een

Verzorgende De Heikant Viool (V240040)

Wie ben jij en wat ga je doen
Als verzorgende bied je verzorging en ondersteun jij de cliënt bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en activiteiten. Hiermee bevorder je een zinvolle en passende daginvulling en bied je woonondersteuning. Je stimuleert hierbij de zelfredzaamheid van de cliënt en houdt rekening met hun wensen en mogelijkheden.
Op basis van het zorg(-behandel)plan ondersteun jij onze cliënten bij ADL-activiteiten en voer je verzorgende, verplegende en begeleidende taken uit op zowel lichamelijk en psychisch gebied en verricht je risicovolle handelingen. Bijzonderheden worden door jou gesignaleerd, gerapporteerd en/of doorgegeven aan je collega’s.

Meer weten?
Bel met Anne Brekelmans (Manager Zelfstandige Teams) op 06-18 69 51 27.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
  • Een salaris van €2.324,49 - €3.177,10 per maand volgens cao VVT FWG35 bij een 36-urige werkweek.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 16 tot 32 uur per week in te vullen in alle diensten volgens rooster.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Een mbo- diploma verzorgende.
  • Sociale vaardigheden zoals tact en empathisch vermogen.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
  • Relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je

Afdeling Viool maakt onderdeel uit van Locatie De Heikant in Tilburg Noord. Het betreft een psychogeriatrische afdeling met behandeling voor 47 bewoners verdeeld over vier units. Op de units zijn huiskamers aanwezig waar de bewoners, indien zij dat wensen, kunnen deelnemen aan activiteiten, de dagelijkse bezigheden en de maaltijden. De zorgmedewerkers, de op de huiskamer aanwezige woonondersteuners, welzijnsmedewerkers en vrijwilligers zorgen samen voor een zinvolle daginvulling waarbij de eigen regie van onze bewoners centraal staat. Tevens is het opleiden van nieuwe zorgmedewerkers een belangrijk onderdeel op afdeling Viool. Naast leerlingen en stagiaires worden op afdeling Viool Switchz studenten opgeleid. Dit zijn collega's die bewust de keuze maken om alsnog in de zorg te werken, nadat ze jaren in een andere branche hebben gewerkt.

Ben jij een echte doorpakker met een duidelijke visie op kwaliteit van zorg en ben jij een creatieve omdenker, dan zijn we op zoek naar jou! We nodigen je graag uit voor een gesprek.

Contractvoorwaarden
vast dienstverband

Contact

Anne Brekelmans, manager zelfstandige teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amaliazorg

Coördinerend Verzorgende IG of verpleegkundige

Oisterwijk
20 - 24 uur
Kempenhaeghe

Helpende zorg en welzijn

Sterksel
16 - 20 uur
TWB, Thuiszorg West-Brabant

Verzorgende C regio Breda

Roosendaal
0 - 40 uur