zoekt een

Gespecialiseerd mbo VP of coördinerend VZ De Heikant - Viool (V240041)

Wie ben jij en wat ga je doen

Ben jij onze nieuwe Gespecialiseerd mbo Verpleegkundige of Coördinerend Verzorgende / Woonbegeleider (Zorgcoördinator)?

Wij geloven dat onze cliënten altijd zichzelf moeten kunnen zijn én dat ze graag zoveel mogelijk zelf willen blijven doen. Daar kunnen ze soms wél hulp bij gebruiken. En daar schakelen we graag jou voor in: onze nieuwe zorgcoördinator.

Je bent verantwoordelijk voor de zorg en het welzijn van een aantal van onze bewoners en dat zie je als een uitdaging. Je ziet volop nieuwe mogelijkheden en kansen, waar je ook zelfstandig invulling aan weet te geven. Daarnaast verleen je op een kundige en verantwoorde manier zorg. Maar vooral ook op een positieve, sociale manier. De familie van de bewoner kan op je bouwen, die betrek je in de zorg en zij kunnen ook bij jou terecht met vragen. Samen maken we van elke nieuwe dag een mooie dag!

Meer weten?
Bel Anne Brekelmans, manager zelfstandige teams op 06-18 69 51 27.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
  • Een salaris voor mbo 3 met EVV van €2.695,33- €3.502,58 per maand (cao VVT FWG40) of voor mbo 4 van €3.174,50 - €3.848,27 per maand (VVT FWG45) bij een 36-urige werkweek. Een aanloopperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris van FWG45.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 28-32 uren per week, in te vullen in alle diensten volgens rooster. Behorend bij de functie zijn taakuren die flexibel in te zetten zijn.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je hebt een mbo-diploma Verzorgende niveau 3 aangevuld met het EVV-diploma of een mbo-diploma verpleegkunde niveau 4 met BIG-registratie.
  • Je hebt relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je

Afdeling Viool maakt onderdeel uit van Locatie De Heikant in Tilburg Noord. Het betreft een psychogeriatrische afdeling met behandeling voor 47 bewoners verdeeld over vier units. Op de units zijn huiskamers aanwezig waar de bewoners, indien zij dat wensen, kunnen deelnemen aan activiteiten, de dagelijkse bezigheden en de maaltijden. De zorgmedewerkers, de op de huiskamer aanwezige woonondersteuners, welzijnsmedewerkers en vrijwilligers zorgen samen voor een zinvolle daginvulling waarbij de eigen regie van onze bewoners centraal staat. Tevens is het opleiden van nieuwe zorgmedewerkers een belangrijk onderdeel op afdeling Viool. Naast leerlingen en stagiaires worden op afdeling Viool Switchz studenten opgeleid. Dit zijn collega's die bewust de keuze maken om alsnog in de zorg te werken, nadat ze jaren in een andere branche hebben gewerkt.

Ben jij een echte doorpakker met een duidelijke visie op kwaliteit van zorg en ben jij een creatieve omdenker, dan zijn we op zoek naar jou! We nodigen je graag uit voor een gesprek.

Contractvoorwaarden
Vast dienstverband

Contact

Anne Brekelmans, manager zelfstandige teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Rivas Zorggroep

Assistent wonen en welzijn

Gorinchem
16 - 20 uur
Oktober

Groepsassistent Somatiek - Floriaan

Bladel
32 - 40 uur
Stichting Land van Horne

Zorgcoördinator (Verzorgende / Verpleegkundige)

Budel
24 - 28 uur