zoekt een

Helpende plus Bijsterstede (V240050)

Wie ben jij en wat ga je doen?

Wij vinden het belangrijk dat een cliënt zichzelf kan zijn én dat zij in regie blijven. Soms hebben zij ondersteuning nodig en daar kunnen we jou goed bij gebruiken!

Als helpende plus verleen je zorg op een kundige en verantwoorde manier. Zo draag jij samen met collega’s bij aan het welzijn van de bewoners. Je steekt de handen uit de mouwen, denkt in oplossingen en durft verantwoordelijkheid te nemen.
Je zit vol passie en creativiteit.
We zoeken een enthousiaste collega die samenwerken hoog in het vaandel heeft en de bewoner op de eerste plaats zet.

Meer Weten?
Bel Brigitte van Poppel of Fabienne Bakens, beiden Senior Verpleegkundige op 013-549 64 66.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
  • Een salaris van €2.339,72 - €3.013,60 per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao VVT FWG30.
  • Een arbeidsovereenkomst voor 16 - 20 uur per week, in te vullen in wisselende diensten volgens rooster.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
  • Daarnaast hebben we gevarieerde en aantrekkelijke regelingen, zoals een fietsenplan en collectiviteitkortingen op het gebied van verzekeringen en vrijetijdsbesteding.
  • We bieden vele vitaliteitsprogramma's die je helpen om je fit, gezond en gelukkig te voelen.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je hebt een mbo-diploma Helpende niveau 2 aangevuld met het Plus-certificaat van De Wever of een vergelijkbaar Plus-certificaat. Afhankelijk van de inhoud van dit vergelijkbaar certificaat wordt bekeken of je voldoet aan de eisen die De Wever stelt aan het Plus-certificaat. De mogelijkheid bestaat dat je eventueel met Skills of een andere scholing bijgeschoold kan worden tot het niveau van het Plus-certificaat van De Wever. Beschik je alleen over een certificaat medicatie dan voldoe je niet aan de eisen om als Helpende Plus aan de slag te gaan.
  • Je hebt relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je

Woonzorgcentrum de Bijsterstede vormt samen met de aanleunwoningen van De Bijsterhof het hart van de wijk Theresia in Tilburg. Het woonzorgcentrum biedt huisvesting, verzorging, verpleging en thuiszorg aan ouderen. Van een kleinschalige woonvorm voor dementerende mensen tot thuiszorg en dagopvang voor ouderen in de wijk. De Bijsterstede streeft zoveel als mogelijk naar huiselijkheid en gezelligheid. In een open en vooral vriendelijke sfeer zijn ouderen uit Tilburg en omgeving van harte welkom om te komen wonen of gewoon te vertoeven.

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Brigitte van Poppel, Senior Verpleegkundige
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Pim Senior

Helpende in de wijk

Dorst
In overleg