Verzorgende IG Wijkzorg

Verzorgende IG Wijkzorg
Gaat jouw hart sneller kloppen van de zorg en wil je een bijdrage leveren aan het welzijn van cliënten in jouw eigen regio? Heb jij oog en aandacht voor het welzijn van onze cliënten? Houd je van afwisseling en ga jij graag zelfstandig op pad? Wil jij graag iets voor anderen betekenen? Laten we dan samen het verschil maken en ga bij ons aan de slag als Verzorgende IG in de wijk!
Wij zijn op zoek naar een Verzorgende IG om ons wijkteam in Vught te versterken. In deze rol speel je een essentiële rol in het ondersteunen van cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving. Vanuit jouw passie en liefde voor het vak probeer jij steeds weer tijdens jouw route in de wijk de beste zorg te verlenen bij cliënten thuis. Je werkt zelfstandig, maar je houdt je contacten met collega’s warm zodat jullie elkaar kunnen helpen waar nodig.

Over de functie:
Gedurende de dag ben je druk in de weer om de cliënten binnen de wijk in hun persoonlijke omgeving de juiste zorg te verlenen. Elke cliënt is een uniek mens met een eigen verhaal en een eigen zorgbehoefte. Je takenpakket is divers; van het helpen bij het opstarten van de dag, het ondersteunen bij de persoonlijke verzorging, het verstrekken van medicatie tot wondverzorging en andere verpleegtechnische handelingen. Indien nodig heb je contact met de familie. Het afstemmen van de zorg in samenwerking met de wijkverpleegkundige is een belangrijk deel van jouw werk.

Wat vragen wij van jou?
 • Diploma Verzorgende IG
 • Flexibiliteit: Je werkt volgens rooster onregelmatige diensten (ochtend, middag en avond en ook in het weekend en feestdagen)
 • Je bent empathisch, flexibel en ondernemend en kunt goed het overzicht bewaren
 • Bezit van rijbewijs B en eigen vervoer

Wat kunnen we voor jou betekenen?
 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen ons wijkteam
 • Een inspirerende werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Uren in overleg (maximaal 28 uur per week)
 • Mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling
 • Een salaris van maximaal € 3.177,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (voorlopige indeling FWG 35, CAO VVT)
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT (o.a. bedrijfsfitness, fietsplan, onregelmatigheidstoeslag, 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering)
 • Een warme, kleinschalige organisatie waar je elkaar makkelijk kunt vinden

En verder..
Door onze eigen keuken wordt er dagelijks kosteloos verse soep bereid voor al onze medewerkers. Wat ook zeker niet mag missen is onze jaarlijkse kerstborrel en Vughterstede themafeest tijdens de Dag van de Zorg. Dit themafeest staat garant voor een heerlijk feestelijke avond met collega’s.

Vughterstede in het kort:
We zijn een woon- en zorgorganisatie voor ouderen. Om er ook in de toekomst voor ouderen te kunnen zijn, kijken we kritisch naar ons eigen handelen en dat van elkaar. We werken samen met de ouderen, hun naasten, vrijwilligers en onze medewerkers. We benutten ieders talenten en doen het echt samen. Zo heeft ieder een eigen rol, met de oudere aan het roer. Met als bestemming: een goed leven in een fijne omgeving!

Vughterstede is heel erg verbonden met de Vughtse gemeenschap. We hebben twee locaties: Huize Elisabeth en Woonzorgcentrum Theresia. Daarnaast verhuren we meer dan 200 seniorenwoningen rondom deze locaties. We zorgen voor mensen thuis en in onze huizen. We zetten ons met meer dan 400 collega’s en 300 vrijwilligers in voor onze ouderen.

Enthousiast geworden?
Wij komen graag met jou in gesprek! Stuur jouw CV / motivatiebrief naar ons toe via de button ‘solliciteren’.

Heb je eerst nog vragen?
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Melanie van der Plas, Manager Extramurale Zorg. Zij is zowel telefonisch als via whatsapp te bereiken op het telefoonnummer: 06-40610050

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Melanie van der Plas
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Comfor Zorg bv

Verzorgende IG

Bladel
16 - 32 uur
Annenborch

Verzorgende IG; flexibele werktijden mogelijk

Rosmalen
In overleg