zoekt een

Zorgprofessional Reyshoeve (V240056)

Wie ben jij en wat ga je doen

Vindt je het leuk om de zorg van de toekomst vorm te geven en kijk je hierbij naar wat bewoners echt nodig hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor onze PG afdelingen (afd. Huibeven en Koolhoven) en gecombineerde somatische/PG afdeling (afd. Dalem en Witbrant) zijn we op zoek naar een zorgprofessional. Ben jij helpende (plus), verzorgende IG of verpleegkundige dan maken we graag kennis.

Kunnen wij jou toevoegen aan ons team?
Als zorgprofessional draag je bij aan een fijne dag voor de bewoner op het gebied van wonen, zorg en daginvulling. Je hebt een afwisselend takenpakket waarbij jouw expertise leidend is. Je steekt graag de handen uit de mouwen, denkt in oplossingen en durft verantwoordelijkheid te nemen. We vinden het belangrijk dat de bewoner in regie is, je probeert hierbij aan te sluiten binnen de mogelijkheden van de afdeling.

Je maakt deel uit van een zelfstandig team dat bestaat uit gepassioneerde en ervaren professionals die gemotiveerd zijn om van elke nieuwe dag een mooie dag te maken. Je werkt samen met collega’s in verschillende functies en met diverse disciplines, samen willen jullie de beste zorg voor de bewoner. Met elkaar en vóór elkaar.
Omdat we het belangrijk vinden dat elke medewerker goed tot zijn recht komt zullen we kijken in welk team je het beste past. Je werkzaamheden zullen uiteraard worden afgestemd op de functie die je vervuld.

Meer weten?
Bel met Kerstin Donkersloot, manager zelfstandige teams, op 06-34511587.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen zowel profesioneel als persoonlijk.
  • Betekenisvol werk waarmee je écht het verschil maakt en van betekenis bent.
  • Een passend salaris volgens CAO VVT.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Uren in overleg, in te vullen in diensten van maandag t/m zondag. Ochtend, middag en avonddiensten..
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
  • We bieden vele vitaliteits programma's die je helpen om je fit, gezond en gelukkig te voelen.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je verleent zorg vanuit je hart!
  • Je hebt een minimaal een mbo-diploma richting zorg en welzijn. Vervolgens gaan we kijken welke functie passend is met jouw zorgdiploma.
  • Je hebt relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG). De kosten hiervoor worden uiteraard door ons vergoed.

Waar werk je

Reyshoeve is een woonzorgcentrum in de Reeshof. Het ligt op loopafstand van winkelcentrum Heyhoef. Reyshoeve is omgeven door een mooie tuin waar je in de pauzes heerlijk kunt vertoeven. En in de buurt is volop parkeergelegenheid.
Gastvrijheid vinden we erg belangrijk. Ook voor bewoners van de inleunwoningen. De bewoners van deze woningen kunnen gebruikmaken van de faciliteiten van het woonzorgcentrum. We organiseren volop gezellige activiteiten, zoals een bingo of optredens. Dit alles maakt van Reyshoeve een levendige gemeenschap.

De C-vleugel bestaat uit PG afdelingen (afd. Huibeven en Koolhoven) en gecombineerde somatische/PG afdelingen (afd. Dalem en Witbrant).
Samen met jou gaan we kijken welke afdeling en team het beste bij je past.

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Kerstin Donkersloot, manager zelfstandige teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Flexpool medewerker

Vught
In overleg
Kempenhaeghe

Schoolverpleegkundige Berkenschutse

Heeze
36 - 40 uur