Verpleegkundige voor nachtdiensten GGZ - Ouderenpsychiatrie

We ontwikkelen de zorg continue. Op dit moment zijn we zijn we bezig met de volgende thema’s:
  • Kleinschaliger wonen met eigen leefsfeer.
  • Professionalisering en deskundigheidsbevordering. Daar waar de werkprocessen verbeterd kunnen worden, pakken we dit aan. En door deskundigheidsbevordering en de inzet van een kwaliteitsverpleegkundige willen we gaan werken aan zorg die nog beter wordt voor onze cliënten.

Wat houdt de functie in?
Als verpleegkundige werk je voornamelijk in de nacht en één dagdeel per maand overdag. Jouw rol kan voor het herstel van onze cliënten van grote betekenis zijn. Je draagt samen met collega’s zorg voor de begeleiding/verzorging volgens het begeleidings- of verplegingsplan. Dus observeren en bijsturen. Individueel en in de groep. Je voelt je thuis in een afwisselende en dynamische werkomgeving waarin zowel somatische als psychiatrische aandoeningen worden behandeld. Jouw hulpvaardige mentaliteit en sociale vaardigheden zijn daarbij van belang. We vinden stimuleren van cliënten in een gezonde levensstijl en vergroten van zelfredzaamheid erg belangrijk. Dat vraagt om geduld, doorzettingsvermogen en handel vaardigheid. En om een professionele samenwerking.

Wat breng je mee?
  • Je hebt een afgeronde opleiding mbo of hbo verpleegkundige of verzorgende individuele gezondheidszorg.
  • Je hebt affiniteit met ouderenzorg.
  • Je draagt bij aan een zo aangenaam mogelijk leven voor de cliënt.
  • Je helpt met handelingen rond persoonlijke hygiëne van de cliënt (o.a. wassen, douchen, tanden poetsen).
  • Je verricht algemeen dagelijkse bezigheden (o.a. aankleden, eten).
  • Je dient medicatie toe (verpleegkundige: injecties, verpleegkundige vaardigheden).
  • Je stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt om hen (weer) zo zelfstandig mogelijk te maken (Rehabilitatie principe).

Wat kunnen wij je bieden?
Bij Reinier van Arkel zijn we blij zijn met jou als collega. Wij bieden je een inspirerende en professionele werkomgeving waarin je in de gelegenheid bent je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling. Persoonlijke wensen waarin wij organisatorisch een rol kunnen spelen bespreken wij graag met je.

Werktijden: In onderling overleg.
Salaris: Arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig cao-ggz, afhankelijk van ervaring en opleiding FWG 45 (tussen € 2.810 - € 3.787 bruto per maand o.b.v. 36 uur). In januari 2024 wordt het salaris met 2% verhoogd.
Dienstverband: Het betreft een in eerste instantie tijdelijk voor 20 tot 24 uur in de week met de intentie om tot een vaste aanstelling te komen.

Meer weten en solliciteren
Verzoeken om extra informatie of vragen beantwoorden wij graag. Neem daarvoor even contact op met Jan Driessen (manager) via 06-38775546 of met Alet Verhagen (meewerkend voorvrouw) via 06-23727390.

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de "solliciteer hier" button! Wil je eerst meer informatie over de selectieprocedure? Neem dan contact op met werken@reiniervanarkel.nl.

Een vast onderdeel van het selectieproces is een referentiecheck.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt. Werknemers van Reinier van Arkel die een externe kandidaat voordragen kunnen in aanmerking komen voor de wervingspremie.

Contact

Jan Driessen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Rivas Zorggroep

BBL verpleegkunde regulier september 2024

Gorinchem
24 - 28 uur
S&L Zorg

Persoonlijk begeleider (Zorgcoördinator)

Bergen op Zoom
In overleg
Vitalis WoonZorg Groep

Verpleegkundige mbo - thuiszorg

Eindhoven
32 - 36 uur