Psychiater - High Intensive Care (HIC)

Wat houdt de functie in?
Onze gemotiveerde en multidisciplinaire teams werken dagelijks aan de zorg en therapeutische behandeling van cliënten. Als psychiater ben jij voor ons een belangrijke spil in de behandeling (ambulant en klinisch) van onze cliënten en bij de ontwikkeling van de organisatie. Je voert psychiatrisch onderzoek uit en brengt je diagnostiekconclusies in bij de behandelplanbespreking. Je werkt structurerend bij de implementatie van de zorgtrajecten: Je stelt de behandeltherapie vast en coördineert als regiebehandelaar de uitvoering, evalueert en stelt desgewenst bij. Natuurlijk ben je cliëntgericht en resultaatgericht. Een teamoverstijgende kartrekker dus.

Participeer jij graag actief in veranderprocessen, solliciteer dan voor de rol van Psychiater bij Reinier van Arkel.

Wat breng je mee?
  • Je bent in staat enthousiast en actief mee te denken over de ontwikkelingen binnen de eenheid.
  • Je bent in staat het zorg programmatisch werken mede vorm te geven.
  • Je hebt kennis van de herstelvisie.
  • Je bent flexibel en vindt het uitdagend om met alle disciplines gezamenlijk op te trekken en "de klus te klaren".
  • Je bent bereid deel te nemen aan de 7 x 24 uurs bereikbaarheidsdienst buiten kantooruren.
  • Je draagt bij aan het opleidingsklimaat van de A-opleiding en heeft affiniteit met superviseren van a(n)ios.

Wat kunnen wij je bieden?
Fellow- en partnership
Reinier van Arkel investeert in – beginnende en meer ervaren – psychiaters met ruimte en mogelijkheden voor professionele (door)ontwikkeling. Omdat we erin geloven dat deze investeringen bijdragen aan het werkplezier van onze psychiaters en de kwaliteit van onze cliëntenzorg. Startende professionals bieden we daartoe een fellowship, ervaren psychiaters een partnership.

Fellowship
Het fellowship is gericht op psychiaters in hun eerste drie jaar als medisch specialist en gericht op het (verder) ontwikkelen van medisch leiderschap en de (nadere) kennismaking met de organisatie. Voor een groep jonge psychiaters organiseren we kennissessies (onder andere een uitgebreide cursus beleidspsychiatrie), ontmoetingen met de Raad van Bestuur en directies van de zorgeenheden, meeloopdagen en supervisie. Er is ruimte voor coaching en een senior psychiater fungeert als persoonlijk mentor. We bieden het fellowship aan jonge psychiaters die minimaal drie jaar bij ons in dienst willen treden.

Partnership
Voor psychiaters met meer werkervaring is er het partnership. De invulling hiervan bepalen we graag samen met jou. Inhoudelijk kan er voor een eigen accent worden gekozen dat aansluit bij de ambities van Reinier van Arkel. Te denken valt bijvoorbeeld aan verdieping of wetenschappelijk onderzoek op een deelgebied of het behalen van een aantekening als psychotherapeut of opleider. Het partnership is mogelijk voor psychiaters die een dienstverband voor onbepaalde tijd willen aangaan.

Daarnaast werken wij samen met FiscFree, waardoor je producten zoals telefoons, fietsen en laptops met fiscaal voordeel kan kopen.

Werktijden: Tijdens kantoortijden, en achterwachtdiensten in avond- nacht en weekend.
Salaris: Conform AMS Geestelijke Gezondheidszorg.
Dienstverband: Wij bieden in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor 36 uur per week, met de mogelijkheid om tot een vast dienstverband te komen.

Spreekt deze rol jou aan? Solliciteer dan nu via de "solliciteer hier" button! Heb je nog vragen over sollicitatieprocedure? Stel dan je vraag via werken@reiniervanarkel.nl
Wil je eerst inhoudelijk meer weten? Neem dan contact op met Max van Malsen via 06 - 587 14 225 of m.van.malsen@reiniervanarkel.nl.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt.

Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze functie houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het 'Beleidskader voor Werving en Selectie'.

Recente vacatures

GGD Hart voor Brabant

Arts Tuberculose

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken

Huisarts bij huisartsenpraktijk De Plataan

Rijen
In overleg
Laverhof

Specialist Ouderengeneeskunde

Schijndel
28 - 32 uur