zoekt een

Begeleider niveau 4 Huis Beo

Huis Beo biedt sinds november 2001 een gezellig thuis voor haar zes bewoners. Alle bewoners hebben een indicatie voor 24-uurs-zorg. De begeleiding is overdag en 's avonds (vanaf 15:00 uur) aanwezig. In de nacht wordt er gebruik gemaakt van een oproep- / uitluistersysteem. In huis Beo wonen op dit moment vijf vrouwen en een man in de leeftijd die varieert tussen 25 tot bijna 50 jaar.

">Hier kom je meer te weten over deze mooie locatie.

Met wie ga je werken?
Mensen met een beperking kunnen niet altijd thuis blijven wonen, maar willen zich wel graag thuis voelen in hun woning. In een particulier wooninitiatief bepalen ouders zelf hoe de zorg voor hun kind eruit ziet. Fittin ondersteunt hen bij het opzetten van deze zorgvorm. Als medewerker van Fittin - onderdeel van Prisma - ben jij mede verantwoordelijk voor dit fijne en warme gevoel. Ben jij de betrokken en enthousiaste professional die wij zoeken? Binnen huis BEO ga je werken met een klein en hecht team. Er wordt dus wel wat flexibiliteit van je verwacht.

Dit ben jij
Als persoonlijk begeleider niveau 4 zorg jij dat de dagelijkse gang van zaken in het wooninitiatief op rolletjes loopt. Goede communicatie met de bewoner en diens ouders is hierbij essentieel. Je onderzoekt samen hoe de cliënt zichzelf kan zijn, talenten benut en dromen verwezenlijkt. De uitvoering van dit ondersteuningsplan is jouw verantwoordelijkheid. Je stuurt de (assistent) begeleiders hierbij effectief aan en evalueert het zorgplan regelmatig.

Jouw arbeidsvoorwaarden
 • Fittin is onderdeel van Prisma. Je krijgt dus een Prisma-contract.
 • Voor 24 uur per week. Meer of minder uren zijn in overleg bespreekbaar.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Je werkt in onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden conform de CAO gehandicaptenzorg. Dit houdt in dat je salaris tussen €2.617,- en €3.535,- zal zijn.
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na jouw proeftijd gebruik maken van onze extra beloning in het arbeidsvoorwaardenpakket. Je kunt zelf kiezen van welk voordeel je wil genieten. Denk hierbij aan jouw maandelijkse sportabonnement of een nieuwe tablet of (elektrische) fiets.

Wat wij jou verder bieden
Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma en dus binnen Fittin. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Goede begeleiding in jouw functie vinden we erg belangrijk. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

“Hier mag je echt thuis zijn”

Dit verwachten wij van jou
Met plezier vertaal jij de visie van fittin in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Hierbij ben jij ook een belangrijke gesprekspartner voor de ouders/ verwanten. Je staat stevig in je schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Je bent oplossingsgericht, adequaat en hebt humor en relativeringsvermogen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
 • Je hebt een afgeronde opleiding richting zorg en welzijn op minimaal mbo niveau 4 en enige jaren relevante werkervaring.
 • Je vertaalt de zorgvisie van het wooninitiatief en Fittin in de juiste ondersteuning aan de cliënten.
 • Je weet hoe je aansluiting vindt bij de bewoner en zijn netwerk.
 • Je staat achter het concept particuliere wooninitiatieven en wilt daar een actieve bijdrage aan leveren.
 • Je maakt onze Prisma kernwaarden ‘aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs’ zichtbaar in de praktijk.
 • Je communiceert open en helder met de bewoner, het netwerk en collega’s.
 • Deze locatie kent dag- en avonddiensten, er zijn dus geen nachtdiensten van toepassing.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nathalie Snoeijen te bereiken op telefoonnummer 06 - 51345011.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Nathalie Snoeijen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures